Hollywood8. juni 2016

Vild ny udvikling: Depps kone selv tiltalt for hustruvold!

I 2009 blev Amber Heard arresteret for vold mod sin daværende kæreste.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.23193892.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Man skal ikke kaste med sten, når man bor i et glashus.

Sådan lyder den uskrevne regel, men det er tydeligvis ikke en devise, Amber Heard, 30, lever efter. Det står klart, efter TMZ onsdag kunne afsløre, at Heard selv har en sag om hustruvold hængende, efter hun i 2009 tæskede sin daværende lesbiske partner, Tasya van Ree, i Seattle-Tacoma International Airport for syv år siden.

Heard slog sin partner, der med det samme fik fat i ordensmagten. Det resulterede i, at Amber blev forkyndet af panserne - og at et 'mug-shot' blev taget. Hvis man skal oversætte den officielle tiltale til dansk må det betegnes som en slags "mild hustruvold" (misdemeanor domestic abuse). Sagen endte dog aldrig med dom, da hverken Amber og Tasya var borgere i staten Washington. De var begge californiere, og dermed mente dommeren ikke, at sagen var relevant i den nordliggende stat.

Alligevel må sagens ventes at påvirke Ambers troværdighed voldsomt. Hun er allerede i modvind, efter en concierge og en advokat i hendes bygning i går stod frem og afslørede, at hun ingen blå mærker havde to dage efter, hun påstod at Depp tæskede hende.

Amber mener, at Johnny Depp har tæsket hende adskillige gange - senest med en iPhone i slutningen af maj. Hun kræver skilsmisse - og fordi parret ingen ægteskabspagt har, så har hun ret til halvdelen af alle Depps tjente penge, mens de var gift.

Depp og Heard nåede at være gift i blot 15 måneder.

Depp er god for 400 millioner dollars.

SE og HØR følger sagen tæt.

null
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold