Heidi Klum er Halloweens dronning: Se ALLE de vilde kostumer

Dette er blot nogle af de vilde kostumer, som Heidi Klum har haft på til Halloween i løbet af årene.

Dette er blot nogle af de vilde kostumer, som Heidi Klum har haft på til Halloween i løbet af årene.

Foto: All Over

Skal der være fest, så lad der være fest. Det kunne være en af de ting, som 43-årige Heidi Klum lever efter, især når det gælder Halloween.

Den 31. oktober er den dag, hvor man fejrer Halloween - selv om festlighederne ofte er bredt ud så det passer med weekenden op til, hvis dagen ikke falder, så det er muligt at feste igennem der.

Der skal være gys, gru og uhygge - masser af spøgelser, djævle, dæmoner hekse og alverdens andre uhyggelige og skræmmende væsner, og det gælder om at klæde sig godt ud, når man skal til en rigtig Halloween-fest.

Og DET mestrer Heidi Klum i allerbedste stil. Hun er kendt for både sine Halloween-kostumer og sine Halloween-fester, som hun også tidligere hold sammen med eksmanden Seal. Hvert eneste år venter man i spænding på at se, hvad den tyske model nu har fundet på, og det er meget sjældent, at man rent faktisk kan genkende Heidi Klum, der både har givet den som heks, rumvæsen, Jessica Rabbit, gammel dame, sommerfugl og mange andre ting.

Vi har samlet hele rækken af Heidi Klums Halloween-kostumer, så du måske kan finde inspiration til dit eget kostume - eller bare lade dig imponere over, hvor gode hendes kostumer - og ikke mindst makeup-artist rent faktisk er.

Se billederne af alle Heidi Klums kostumer her: 

Heidi Klums Halloween-kostumer

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close