Efter 16 sæsoner: Heidi Klum dropper "Project Runway"

Heidi Klum med Tim Gunn.

Heidi Klum med Tim Gunn.

Foto: MEGA

I 16 sæsoner, siden 2004, har den tyske supermodel Heidi Klum, 45 år, været vært på programmet "Project Runway", men nu er Klum færdig med at hjælpe designerspirer på vej. 

TV-værten har netop meddelt, at hun stopper med at være i front for det populære program. 

- Efter 16 fantastiske sæsoner siger jeg "Auf Wiedersehen" til "Project Runway", et show, som jeg har haft æren at være vært for og hjælpe med at skabe, udtaler Heidi i en pressemeddelelse. 

- Jeg er utroligt stolt af showet, og det vil altid have en speciel plads i mit hjerte. Jeg er så taknemlig for de dedikerede fans, og mest at alt, er jeg taknemlig for, at vi kunne kaste lys over kreativitet og hjælpe med at skyde så mange talentfulde designeres karrerierer i gang. Jeg er mest spændt på, at rejsen med min kære ven og kollega, Tim Gunn, langt fra er forbi. Vi vil danne par med Amazon med et nyt show, og vi er spændte på at se, at alle kan se, hvad vi designer nu, tilføjer hun. 

Heidi Klums "Project Runway"-kollega Tim Gunn takker også programmet og de mange fans. 

- Jeg er taknemmelig for, at "Project Runway" satte mig på den sti, som jeg aldrig i mine vildeste drømme tænkte, at min karriere ville tage mig, siger Tim Gunn i en pressemeddelelse.

- Jeg er så stolt af at have være del af den banebrydende proces, det har været at fremvise talentfulde, unge designere, som det aldrig har været gjort før. Vigtigst af alt, så er jeg i dyb gæld over for vores fantastiske fans, som er hjerte og sjæl i, hvad vi gør, og som fortsætter med at inspirere os til at hæve barren i denne arena. Jeg er spændt på deres vegne for at se, hvad der kommer nu, da jeg går sammen med Amazon og Heidi Klum på vores næste mode-eventyr, tilføjer mentoren. 

Programmets ene dommer, designeren Zac Posen, meddeler også, at han stopper i "Project Runway". Han kommer dog ikke til at hoppe med Heidi Klum og Tim Gunn over på Amazon. 

- At arbejde med Heidi, Nina (Garcia, programmets anden dommer, red.) og Tim som dommer i seks sæsoner af "Project Runway" har været en af de største oplevelser i min karriere, udtaler Posen i en pressemeddelelse. 

- Jeg vil sætte pris på de muligheder, showet gav mig for at lære og vokse med mine med-dommere, producerne, personalet og designerne. "Runway" har ledt til fantastiske muligheder, og jeg arbejder for tiden på nogle nye projekter, som jeg er meget spændt på snart at dele med jer. Som altid ønsker jeg showet og alle andre succes, afslutter han.  

Ifølge HollywoodLife er modellen Gigi Hadid et muligt navn, der kan afløse Heidi Klum i "Project Runway". 

- Et af de største navne i spil er Gigi Hadid, hun er en med selvtillid og karisma på skærmer og vil være perfekt til jobbet. Og ligesom Heidi, så er hun supermodel med en kæmpe fanskare. Og så har hun passion for design, hun forelskede sig i det, da hun designede sin kollektion for Tommy Hilfiger, så hun ville passe perfekt på enhver måde til at tage over efter Heidi, fortæller en kilde til HollywoodLife

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close