Hollywood28. marts 2018

Heidi Klum kysser med 16 år yngre kæreste

Heidi Klum er sammen med 28-årig musiker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heidi-klum-28032018.jpg
 Foto: All Over Press
44-årige Heidi Klum har en ny mand i sit liv.
En meget ung mand! Den smukke model, der stadig kan fordreje hovedet på mænd verden over, har slået kløerne i den blot 28-årige Tom Kaulitz. Han er tysk lige som Heidi og guitarist i punkbandet Tokio Hotel, der slog igennem som teenagere i 00'erne. De to blev set forenet i et dybt kys i søndags, da Heidi havde Tom med til optagelserne af America's Got Talent, hvor Klum er dommer.
De blev også set i varme omfavnelser og grin uden for studierne og lagde ikke skjul på deres kærlighed til hinanden. Rygterne om romancen begyndte allerede at løbe, da de den 14. marts forlod en fest i West Hollywood i samme bil. Der var ingen kisse-missen under festen, men som du kan se på billedet over artiklen kørte de fra festen sammen. Heidi Klum var tidligere kæreste med den 31-årige kunsthandler Vito Schnabel, men parret gjorde det forbi i september 2017. - Der har været problemer i nogen tid, sagde en kilde dengang til Us Weekly. Klum og Scnabel nåede at få tre år sammen.
https://imgix.seoghoer.dk/schnabel-28032018.jpg

Her var der stadig amoriner i luften mellem Heidi Klum og Vito Schnabel. (Foto: All Over Press)

Når man dater Heidi Klum siger man også samtidig ja til at blive bonusfar til en større børneflok. Heidi har hele fire børn. Hun fik tre af sine fire børn under ægteskabet med Seal, mens datteren Helene er et resultat af hendes tidligere forhold til den aldrende italienske Formel 1-manager, Flavio Briatore. Helene er det ældste af Heidi Klums børn og er halvt så gammel som Heidis nye kæreste. Men er der nogen der kan bære at have unge kærester, er det Heidi Klum. Tiden har været nådig ved den tyske models krop, som du kan se i galleriet herunder:

Heidi Klum på stranden i Caribien - april 2017

Sponsoreret indhold