Hollywood18. april 2017

Harry Styles taler ud om romancen med Taylor Swift

Den populære sanger taler endelig ud om forholdet til sangerinden Taylor Swift, der var på alles læber i 2012.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.05063924.jpg
 Foto: All Over Press

Han er eftertragtet og populær blandt de fleste unge piger i hele verden.

Siden Harry Styles i 2010 blev kendt som en femtedel af "One Direction", har han fået opbygget en enorm fanskare.

Da han i 2012 blev spottet på en date med den lige så populære sangerinde Taylor Swift, vakte det derfor opsigt i hele verden.

De to kunne udgøre noget af et power-par i Hollywood.

Parret gik dog fra hinanden en måned efter, og Taylor Swift har efterfølgende udgivet flere sange, som angiveligt skulle være skrevet til den unge sanger.

Det drejer sig blandt andet om "Style" og "Out of the woods".

Harry Styles har ikke selv udtalt sig om forholdet til den fire år ældre sangerinde. Før nu.

I et interview med "Rolling Stone" sætter han nemlig for første gang ord på forholdet, der første gang blev kendt i omverdenen, da parret på deres anden date blev fotograferet på en gåtur.

Billederne nåede hurtigt hele verden, og det gjorde bestem ikke daten nemmere for den dengang 18-årige Harry Styles.

- Forhold er altid svære. Hvis du oven i det ikke rigtig helt forstår, hvordan det hele fungerer, når man kun er 18 år gammel, og bare forsøger at finde rundt i det hele, gør det det ikke nemmere. Jeg mener, det er altid en smule akavet i starten. Du er på date med en, du rigtig godt kan lide. Det burde være simpelt, ik? I sidste ende ville jeg bare gerne have haft en normal date, siger han.

Harry Styles og Taylor Swift har ikke talt meget sammen siden forholdet sluttede.

Men Harry Styles har også hørt Taylor Swifts sange, og dem har han naturligvis også et par ord at sige om.

- Jeg ved ikke, om de handler om mig eller ej. Men problemet er, at de er så gode, at de er overalt. Jeg skriver også ud fra mine oplevelser. Det gør alle. Så jeg er heldig, hvis det hele førte til de sange. Det er det, de rammer dig, siger han.

Der har også været en del snak om, at Harry Styles' sang til "One Direction", "Perfect", skulle være baseret på hans oplevelser med Taylor Swift.

Det vil den ellers åbne sanger dog ikke kommentere på.

Han vil dog gerne sige et par ord til sin tidligere flirt, Taylor Swift.

- Nogle ting fungerer bare ikke. Der er mange ting, der kan virke rigtige, og stadig være forkerte. Når man skriver sange om den slags, kan jeg godt lide at fokusere på tiden sammen. Du fejrer det faktum, at det var stærkt og fik dig til at føle noget i stedet for at fokusere på at det ikke gik. Hvis man efterfølgende møder den person, er det måske akavet og måske skal man være fuld. Men i delte noget sammen. Det at møde nye mennesker og dele de oplevelser, er det bedste nogensinde. Så tak, siger han.

Harry Styles har efterfølgende været kædet sammen med blandt andet kendall Jenner, men det forhold er altså ikke blevet bekræftet af sangeren, der dog indrømmer, at han har tænkt på en helt speciel pige, når han har skrevet sange til sit nye album.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af den 23-årige sanger:

Harry Styles - billeder kun af ham

Sponsoreret indhold