Hollywood24. juni 2016

Harry Styles udgiver soloalbum

Det populære One Direction-medlem har underskrevet en pladekontrakt med Colombia Records.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harrystyles-paascenen.jpg
 Foto: AOP

I marts påbegyndte det britiske boyband One Direction en velfortjent pause, og det var nok kun et spørgsmål om tid, inden de fire fyre - Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson - hver især begyndte på hver deres soloprojekt.

Nu kan musikmagasinet Billboard så fortælle, at 22-årige Harry Styles har underskrevet en pladekontrakt med Colombia Records, og det tyder altså på, at Harry Styles i den nærmeste fremtid udgiver et soloalbum.

Styles kender til Colombia Records i forvejen, da det også er her, One Direction er i stald. Det er altså nu det samme pladeselskab, der skal hjælpe Harry Styles på vej til en succesfuld solokarriere.

Allerede tilbage i 2015 begyndte Harry Styles at registrere sangmateriale under eget navn hos American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP), men der er endnu ikke sluppet nogen detaljer ud om, hvad sangene hedder, eller hvilken genre de ligger i.

Hvordan Harry Styles' solokarriere vil have indflydelse på One Directions fremtid er endnu ikke meldt ud.

En endelig udgivelsesdato for Styles' soloalbum er heller ikke officiel, men når pladekontrakten nu er i hus, så er det nok kun et spørgsmål om tid.

I galleriet her på siden kan du nyde Harry Styles i sommervarmen.

Harry Styles i varmen

null

Sponsoreret indhold