Hollywood 19. maj 2017

Fantastisk! Harry Styles i sin helt egen Carpool Karaoke

Det tidligere “One Direction”-medlem Harry Styles var forleden på køretur med den britiske TV-vært James Corden. Og det er der kommet en helt fantastisk Carpool Karaoke ud af – se den her
Foto: YouTube

Er du én af dem, der elsker Harry Styles og bare slet ikke kan få nok af den britiske charmør?

Ja, så er der god grund til at bruge knap 14 minutter på at se denne fantastiske video, hvor 23-årige Harry Styles giver den gas med både at synge og spille skuespil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det tidligere One Direction-medlem, der for tiden har stor succes som soloartist og som for nylig udgav sin single ”Sign of the Times”, var forleden gæst hos den britiske TV-vært James Corden.

Og parret brugte også tid andre steder end i TV-studiet.

For James Corden inviterede nemlig Harry Styles med på en køretur i det populære indslag Carpool Karaoke, og her blev der både sunget og spillet skuespil til den helt store guldmedalje.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

De to spasmagere genskabte for eksempel ikoniske filmscener fra ”Notting Hill” og ikke mindst ”Titanic”, hvor Harry Styles bad TV-værten om at ”draw me like one of your French girls”.

Den britiske TV-vært James Corden haft stor succes som sine Carpool Karaoke-ture, som bliver vist i han talkshow ”The Late Late Show With James Corden”.

Harry Styles har også før været på køretur med James Corden – dengang var det med resten af bandet. Desuden har store stjerner som Mariah Carey, Chris Martin, Adele, Justin Bieber og Elton John været med på køretur.

Du kan se Harry Styles i Carpool Karaoke herunder:

Sponsoreret indhold