Hollywood13. december 2017

Harry Styles og James Corden kysser i ny "Carpool Karaoke"

Det er efterhånden en tradition, at James Corden får de kendte, han har haft med i "Carpool Karaoke" i løbet af året, til at synge en julesang. Og i år falder der også et julekys af på vejen fra Harry Styles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_116.jpg
 Screendump: YouTube

James Corden gør det endnu en gang med sin juleudgave af "Carpool Karaoke".

Denne gang har han fået nogle af de største stjerner i verden til at synge julesangen "Santa Claus is coming to town".

Det er blandt andet stjernerne Katy Perry, Usher, Bruno Mars, The Foo Fighters, Miley Cyrus, P!nk, Sam Smith, Fifth Harmony, Ed Sheeran og Kelly Clarkson, der er med på den nye version af det klassiske julehit.

Men også Harry Styles lægger vejen forbi bilen, og der falder et stort julesmækkys af på vejen til James Corden.

- Wow, det forventede jeg slet ikke til jul, siger James Corden, efter Harry Styles har plantet sine smukke læber på hans.

Du kan se i videoen herunder, hvordan det så ud

Artiklen fortsætter efter videoen

Optagelserne til juleudgaven af "Carpool Karaoke" er lavet i løbet af året, så når stjernerne har været forbi James Cordens bil, så har er de samtidig blevet bedt om at synge med på julesangen.

Klippet med James Corden og Harry Styles er altså optaget helt tilbage i maj i år. Her var Harry Styles nemlig en tur forbi "Carpool Karaoke".

De to spasmagere genskabte for eksempel ikoniske filmscener fra ”Notting Hill” og ikke mindst ”Titanic”, hvor Harry Styles bad TV-værten om at ”draw me like one of your French girls”.

"Carpool Karaoke" har haft alverdens store stjerner forbi de seneste år. Blandt andet Adele, Ed Sheeran, Michelle Obama, Selena Gomez, Lady Gaga og Britney Spears.

Du kan komme indenfor i James Cordens millionvilla i galleriet herunder

Hjemme hos James Corden

Sponsoreret indhold