Hollywood30. marts 2016

Ha! TV-vært stjæler J-Los telefon og sender fræk SMS til Leo DiCaprio

Den britiske TV-vært James Corden har masser af succes med sine såkaldte ”carpool karaoke”-videoer, hvor han inviterer kendte på en køretur fyldt med musik og snak. For nylig var Jennifer Lopez så gæst i programmet – og det gik ikke stille for sig (slet ikke da James Corden stjal hendes mobil og sendte en fræk SMS til Leonardo DiCaprio)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_carpool_karaoke.jpg
 (Foto: YouTube)

Den britiske TV-vært James Corden har fået masser af succes med de populære ”carpool karaoke”-videoer. Her inviterer værten kendte sangere på køretur – til en god snak og ikke mindst en masse sang. Han har tidligere haft Adele, Justin Bieber, One Direction, Elton John og Mariah Carey på køretur.

Og for nylig kunne en anden smuk sangerinde - Jennifer Lopez - så tage plads i passagersædet, og det blev en på alle måder uforglemmelig tur.

James og Jennifer skrålede således med på nogle af sangerindens største hits, de fik råbt af en (uskyldig) bilist – og det hele tog for alvor fart, da James fandt ud af, at Jennifers telefon er fyldt med kendtes numre.

Og det ville den britiske TV-stjerne således udnytte.

https://imgix.seoghoer.dk/james_corden_2.jpg

James Corden fandt det meget underholdende at skrive frække SMS'er til Leonardo... Foto: YouTube

- Må jeg sende en personlig SMS?, spurgte James således, inden han tog J-Los telefon og flettede en ret så flirtende SMS sammen… hvorefter han trykkede ”send til Leonardo DiCaprio”.

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer_lopez_carpool_leonardo_dicaprio.jpg

J-Lo var knapt så underholdt... Foto: YouTube

- Hey baby. Jeg har på fornemmelsen, at jeg har brug for at slå mig løs. Har du nogle forslag? Sig til! J-Lo, du ved... hende fra blokken, skrev James Corden til "Titanic"-stjernen.

Og lidt senere tikkede der et svar ind.

Leo-fyren havde åbenbart ikke fattet mistanke og svarede frøken Lopez, om hun ville med på natklub. Hi hi!

Du kan se parrets sjove køretur i videoen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_19.png

Sponsoreret indhold