Hollywood20. marts 2016

Harry Styles hacket – intime billeder lækket

Mere end 30 private og intime billeder af One Direction-stjernen Harry Styles er blevet lækket på en falsk Twitter-profil. Nogle af billederne viste Harry Styles sammen med hans mulige kæreste Kendall Jenner. Nu er Twitter-profilen blevet lukket ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_styles_0.jpg
 Foto: All Over

Flere gange er det sket, at kendte er blevet hacket og har fået deres private billeder lækkert. Nu er turen så kommet til One Direction-stjernen Harry Styles.

Mere end 30 af hans intime og private billeder blev således lækket via en falsk Twitter-konto i weekenden. Og på flere af billederne optræder One Direction-stjernen sammen med Kendall Jenner, som han dater.

Det skriver flere medier, blandt andre Mirror.

Ifølge oplysningerne blev billederne offentliggjort, efter at det lykkedes en hacker at bryde ind i Harry Styles’ mor iCloud og få fingre i de intime billeder. Billerne blev kort tid efter offentliggjort på en falsk Twitter-profil ved navn @haarrystyles.

Ifølge det britiske medie er flere af billeder af Harry og Kendall taget mellem jul og nytår, og viser parret, der hygger med hinanden.

Nogle af de intime billeder viser således parret – der første gang blev set sammen tilbage i 2013 – ligge sammen på en luksuøs yacht i St Barts.

På ét billede sidder Kendall på Harrys skød med en drink i den ene hånd, mens hun holder om musikeren. På et andet billede ligger de tæt sammen på en sofa på båden, mens de tager billeder af hinanden.

Et tredje billeder viser det unge par stående på et badeværelse, mens de tager en selfie – Kendall griner og smiler, det samme gør Harry, der er iført en Hawaii-skjorte.

Foruden billederne af Kendall og Harry er der også billeder af Harry Styles sammen med sin mor Anne – og billeder hvor One Direction-stjernen poserer i bar overkrop.

Den falske Twitter-profil ved navn @haarrystyles er siden blevet lukket.

Du kan se billeder af Harry Styles og Kendall Jenner i St Bart herunder:

Harry Styles og Kendall Jenner i Saint Barthelemy

Sponsoreret indhold