Hollywood 22. februar 2016

Kendall til Harry Styles: Gå mere i bad!

Harry Styles’ hygiejne er vist ikke den allerbedste. Det afslører Kendall Jenner.
Foto: All Over

Hvad gør man, når ens romance ikke dufter alt for godt? Siger man noget, eller bider man det i sig og håber på, at det bliver bedre?

20-årige Kendall Jenner er ikke i tvivl, og hun prøver i hvert fald at gøre noget ved sin 22-årige One Direction-on/off-kæreste Harry Styles, som åbenbart ikke går helt så tit i bad, som Kendall kunne ønske.

- Jeg har bedt ham om at gå mere i bad, siger Kendall Jenner om kæresten til sin søster Kylie Jenner i det kommende afsnit af ”Keeping Up With The Kardashians” ifølge Daily Mail.

Kendall Jenner er ikke tilfreds med Harry Styles' hygiejne.

Desuden fortæller Kendall, at hun også har sagt til Harry Styles, at det ikke skader at bruge en ekstra god deodorant, da hans armhuler skulle være ekstra fælt lugtende…

- Jeg har sagt, at lidt deodorant ikke gør ondt, lyder det fra Kendall Jenner.

Forholdet mellem Kendall og Harry er heller ikke vildt seriøst, for han har sagt til hende, at han vil fokusere på sin solokarriere.  

Desværre for Harry Styles er det ikke første gang, at hans hygiejne er oppe og vende. Tilbage i 2013, da han datede Taylor Swift i en kort periode, afslørede hun, at hun ikke havde den store lyst til at kysse ham, fordi han simpelthen havde dårlig ånde. 

Sponsoreret indhold