Hollywood 2. februar 2012

Harry Potter: Vil ha' hår på

Daniel Radcliffe røber alt om, hvordan han kan li' pigerne forneden
Daniel Radcliffe spiller død i sin næste film - men måske ikke helt død alligevel.
Daniel Radcliffe spiller død i sin næste film - men måske ikke helt død alligevel.
Foto: All Over Press

22-årige Daniel Radcliffe er ikke kun berømt for sine utallige film i rollen som den bebrillede troldmandslærling Harry Potter.

Han er også berygtet for dengang, han som 18-årig smed alt tøjet i teaterstykket "Equus".

Nu lader han op til et nøgen-comeback i forbindelse med sin kommende film "Kill Your Darlings". Fordu for filmen afslører han ikke kun, hvordan hans egen kønsbehåring ser ud - men også hvordan han foretrækker sine sexpartneres. Det skriver The Sun.

Læs også: Daniel Radcliffe: Viser kæresten frem

Op til indspilningerne fik Radcliffe besked på at lade det hele gro, fordi han skal spille en jøde i 1940'erne. Det er dog ingen problem for den 22-årige skuespiller - han barberer sig nemlig ikke syd for navlen.

- Der foregår ikke så meget vedligeholdelse dernede alligevel. Kun en lille smule - for at være imødekommende, forklarer Harry Potter-stjernen og kommer derefter ind på, hvorfor piger helst skal have lidt hår.

Læs også: Daniel Radcliffe: Køber hus til 32 mio.

- Det her er alt for meget information, men jeg kan ikke lide piger, som ikke har noget dernede. Jeg bliver bange. Man skal have lidt, ellers er det altså uhyggeligt, mener Daniel Radcliffe.Sponsoreret indhold