Daniel Radcliffe viser kæresten frem

Harry Potter har fået en kæreste

Harry Potter har fået en kæreste

Foto: Bulls

Da "Harry Potter"-stjernen Daniel Radcliffe i sidste måned var på besøg hos Larry King, måtte han svare på spørgsmål om sin seksualitet. Han benægtede bøsserygter og fortalte, at han havde en kæreste, som han var meget forelsket i.

Og det er ganske rigtigt, kan SE og HØR nu dokumentere. I sidste uge blev den 22-årige superstjerne således spottet på gaden i New York, hånd i hånd med den smukke engelske brunette Rosanne Coker.

Galleri: Harry Potter er blevet voksen

De har kendt hinanden i 4 år
Den jævnaldrende kvinde har arbejdet sammen med Daniel Radcliffe, siden hun i 2007 blev ansat som produktionsassistent på "Harry Potter og halvblods-prinsen" og også var en del af holdet bag stjernens kommende film "The Woman in Black". Men først i 2010 blev parret kærester.
Hendes far Malcolm Coker bekræfter forbindelsen og fortæller, at parret har været kærester i godt et år.

- De vil helst gå stille med dørene, så jeg vil ikke sige så meget. Men jeg har mødt Daniel, og han er en sød fyr, siger Malcolm til engelske medier.

Læs også: Fyrer Harry Potter den fede?

Han afkræfter rygter om, at parret er forlovet og har planer om at gifte sig, som flere medier ellers har skrevet. Rosanne bor officielt i England, men deler sin tid mellem familiens hus i Surrey og Daniels luksuslejlighed i New York.

Læs også: Daniel Radcliffe køber hus til 32 mio

Det er anden gang, Harry Potter-skuespilleren tryllebinder en arbejds-kollega. I 2007 fandt den unge troldmand sammen med den irske skuespiller Laura O'Toole, som han spillede over for i teater-stykket "Equus".


Her er pigen, som har slået kløerne i Daniel Radcliffe, som i det
meste af sit liv har været bedst kendt som Harry Potter (Foto: Bulls)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close