Hollywood 13. juni 2014

Harrison Ford skadet under Star Wars-optagelser

Skuespilleren er kørt på hospitalet efter uheld på rumskib
Harrison Ford er kommet til skade med anklen
Harrison Ford er kommet til skade med anklen
Foto: All OverHan får mere end almindelig svært ved at gennemføre Kessel-løbet på mindre end tolv parsec.

Den amerikanske skuespiller Harrison Ford er kommet til skade under optagelserne til den kommende Star Wars-film, der er den syvende i rækken. Og mens de fleste af den slags skader sker ved stunts, så er det en noget mere afdæmpet årsag, der har sendt 71-årige Ford på skadestuen.

LÆS OGSÅ: Ny Star Wars-film på vej

En række amerikanske medier melder nemlig, at det er intet mindre end Tusindårsfalken, det legendariske rumskib, hvis dør altså har valgt at skade skuespillerens ankel.

- Harrison Ford blev udsat for en ankelskade under dagens optagelser af Star Wars: Episode VII. Han blev bragt på det lokale hospital og modtager pleje.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Harrison Ford er blevet blød

Indspilningerne vil fortsætte planmæssigt, mens han kommer sig, lyder det i en officiel udtalelse fra Disney ifølge blandt andre The Hollywood Reporter.

Optagelserne til filmen foregår i England og Abu Dhabi, men har ud over en officiel udtalelse om filmholdet været omgivet af en del mystik. Noget tyder dog på, at Tusindårsfalken får et comeback, efter instruktør J.J. Abrams for nylig lagde et billede af rumskibets holografiske skakbræt på Twitter.

LÆS OGSÅ: Original trio tilbage i Star Wars

Sponsoreret indhold