Hollywood 7. maj 2016

TILLYKKE!! Rob Kardashian skal være far

Nu er det ganske sikkert, at der er endnu en Kardashian-baby på vej. Rob og Blac Chyna skal være forældre.
Foto: All Over

Det har været en hurtig romance - med en hurtig forlovelse. Og tingene har bare masser af fart på for 29-årige Rob Kardashian og 27-årige Blac Chyna.

Nu har parret nemlig bekræftet, at de også skal være forældre - med matchende baby-emojiis på instagram. Det kom efter kilder tæt på parret havde bekræftet graviditeten over for nyhedssitet TMZ.

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Angiveligt skulle Blac Chyna være flere måneder henne i graviditeten, så ja … tingene er gået meget hurtigt for de to turtelduer.

Der blev i starten af forholdet set skævt til Blac Chyna fra resten af Kardashian-klanen, men det stod hurtigt klart, at Rob var forelsket. Det hele kom ovenpå, at det blev offentlig kendt, at han har sukkersyge, og Blac Chyna har støttet ham og opmuntret ham til den sundere livsstil, der har betydet, at Rob Kardashian allerede har smidt rigtig mange kilo.

Og Robs mor, Kris Jenner, har også været ude og sige, at hun kan se, hvor meget gladere Rob er blevet, og at hun er glad for den effekt hendes kommende svigerdatter har på hendes søn.

Det bliver Blac Chynas andet barn. I forvejen har hun sønnen King - som hun har sammen med sin svigerinde Kylie Jenners kæreste, rapperen Tyga.

Det bliver en stor familie til den næste Kardashian-jul!

Se desuden billederne fra Rob Kardashian og Blac Chynas forlovelsesfest - på en stripklub - her:

Rob Kardashian og Blac Chynas forlovelse

Sponsoreret indhold