Hollywood23. april 2017

Happy Days-stjerne er fundet død 56 år gammel

Skuespillerinden Erin Moran, der er kendt fra tv-serien "Happy Days", blev lørdag fundet død i sit hjem.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.2093090.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske skuespillerinde Erin Moran, der er bedst kendt for sin rolle i tv-serien "Happy Days", er død 56 år gammel.

Ifølge CNN blev tv-stjernen lørdag eftermiddag fundet i sit hjem af politiet i den amerikanske stat Indiana, efter at det havde modtaget et opkald om en bevidstløs kvinde, man ikke kunne komme i kontakt med.

- Ved ankomsten blev det fastslået, at kvinden var Erin Marie Moran-Fleischmann. De første på stedet fastslog, at hun var død, og en obduktion venter, siger Harrison County Sheriff's Department til tv-stationen.

Skuespillerinden Erin Moran havde sin storhedstid med rollen som Joanie Cunningham, der er lillesøsteren til Richie Cunningham, i tv-serien "Happy Days", som løb over skærmen i 1970'erne og 1980'erne.

Nyheden om tv-stjernens død har fyldt familie, fans og kolleger med stor sorg, og flere af Erin Morans medskuespillere fra tv-serien, der løb over 11 sæsoner, hylder og mindes skuespillerinden på de sociale medier.

En af dem er den kendte instruktør Ron Howard, der spillede Richie Cunningham i den amerikanske komedieserie.

- Så sørgelige nyheder. Hvil i fred Erin. Jeg vil altid huske dig for vores show og for at gøre scenerne bedre, sprede latter og for at stråle på tv-skærmene, skriver han på Twitter.

Også Henry Winkler, der havde rollen som Arthur "Fonzie" Fonzarelli i tv-serien, har udtrykt sin sorg på det sociale medie.

- OH Erin. Nu vil du endelig have den fred, du ønskede så meget her på Jorden. Hvil i fred nu. For tidligt, skriver han.

Tv-skuespillerinden Erin Moran spillede også med i spin-off-serien "Joanie Loves Chachi", og tv-serien "The Love Boat", der ligeledes blev sendt i løbet af 1980'erne.

Se beskederne her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold