Hollywood28. december 2016

Skuespiller forsvandt 25. december - nu er hun fundet død ved sin bil

Den amerikanske skuespiller Tricia McCauley forsvandt 25. december på vej til en julefest. Familien havde håbet på et julemirakel, men tirsdag blev hun fundet død under mystiske omstændigheder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tricia.jpg
 (Foto: Privat)

Søndag aften, 25. december, skulle amerikanske Tricia McCauley til julefest hos nogle venner. Men den 46-årige skuespiller og fitnessinstruktør fra Washington D.C. dukkede aldrig op.

De sidste dage har hendes familie og venner håbet på et julemirakel, men tirsdag blev deres bange anelser til virkelighed.

Tirsdag blev liget af den 46-årige kvinde fundet foran hendes bil i den amerikanske storby. Politiet er ikke i tvivl om, at Tricia McCauley er død som følge af en forbrydelse.

Det skriver det amerikanske medie WUSA9.

Broren til Tricia McCauley bekræfter det triste dødsfald over for det amerikanske medie.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tricia.jpg
 (Foto: Privat)

Tricia McCauley forsvandt 25. december. Foto: Privat

- Tricia er væk, de har fundet hendes lig, udtaler broren Brian McCauley og tilføjer, at han og familien er taknemmelige for den støtte og hjælp, som de har modtaget, siden at Tricia forsvandt 25. december.

- Tak for alt jeres arbejde, støtte og kærlighed, tilføjer han over for det amerikanske medie.

Tricia McCauley, der blandt andet har haft roller i “Step Up”, “The Paper Girl” og ”Never Dream: The Beginning”’, gav sidst livstegn fra sig 25. december omkring klokken 13.

Det var meningen, at hun skulle til julefrokost hos nogle venner den dag, og dagen efter var det planen, at hun skulle med et fly fra Ronald Reagan National Airport for at besøge familie.

Hun dukkede aldrig op nogen af stederne.

Hun blev efterlyst af politiet 25. december, og samme aften fangede et overvågningskamera billeder af en ukendt herre, der kørte i Tricia McCauleys bil, en hvid Toyota Scion.

https://imgix.seoghoer.dk/efterlyst.jpg

Manden, som nu er sigtet for mordet på Tricia McCauley. Foto: Politiet

Politiet nærstuderede overvågningsbillederne og kunne se, at den ukendte person i bilen var identisk med Adrian Duane Johnson, 29.

Han blev også efterlyst af politiet i forbindelse med Tricia McCauleys forsvinden.

Samme dag som liget af Tricia McCauley blev fundet, tirsdag den 27. december, blev Adrian Duane Johnson anholdt.

Han har tidligere afsonet flere domme.

Han er nu sigtet for mordet på Tricia McCauley.

Sponsoreret indhold