Hansi Hinterseer: Vild med Dorthe Kollo

Hansi Hinterseer blev godt rød i kinderne og drengerøvsagtig, da snakken faldt på skønne Dorthe Kollo

Hansi Hinterseer blev godt rød i kinderne og drengerøvsagtig, da snakken faldt på skønne Dorthe Kollo

Foto: Claus Poulsen

Der var fyrværkeri i superstjernen Hansi Hinterseers øjne, da han forleden rendte ind i dansktop-dronningen Dorthe Kollo ved dette års "Top Charlie" i Parken.

Og da seoghør.dk snakkede med den østrigske helt efterfølgende, blev han som en lille skoledreng helt rød i de ellers så solbrune kinder, så snart talen faldt på 64-årige Kollo.

Læs også: Hansi Hinterseer: bedre end Kandis-Johnny

- Jeg kan rigtig godt li' Dorthe Kollo. Hun er en meget dygtig sangerinde, og så er hun jo også en yderst smuk kvinde. Hun er virkelig flot, erklærede hitmageren Hansi Hinterseer, efter at de havde afholdt deres lille kærlighedssession, hvor der blev kindkysset, holdt i hånd og hyggesnakket.

Læs også: Kom tæt på herlige Hansi

Den normalt så rolige 58-årige sanger viste helt nye sider af sig selv, da han snakkede om Dorthe og hendes mageløse skønhed.

Hansi smilede genert til gulvet, pillede ved fingrene, blussede op i hele ansigtet og havde store kvaler ved at holde øjenkontakten. Og det er der en rigtig god grund til.

- Smukke kvinder gør mig lidt nervøs, klukkede han og fremviste det kridhvide tandsæt.

Se "Top Charlie" i aften kl. 21 på TV2 Charlie, hvor både Hansi, Dorthe, Brdr. Olsen, Kirsten og Søren og mange andre store dansktoppere optræder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close