Se billederne: Halle Berry til fest uden trusser

Halle Berry ser formidabel ud i sin kjole fra Reem Acra.

Halle Berry ser formidabel ud i sin kjole fra Reem Acra.

Foto: All Over Press

Halle Berry, 51, viste sin formidable figur frem, da hun mandag aften var til NAACP Image Awards i Pasadena, Californien. 

Den tidligere Bond-babe var hoppet i en kjole fra Reem Acra, der med sine gennemsigtige paneler afslørede, at moderen til to havde ladet trusserne ligge hjemme i skuffen. 

GALLERI: Se alle billederne af Halle Berry nederst på siden. 

NAACP Image Awards uddeles af National Association for the Advancement of Coloured People for at hylde præstationer inden for film, TV, musik og litteratur.  

Halle Berry, der i 2002 høstede en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i "Monster's Ball", var nomineret i kategorien bedste kvindelige hovedrolle i filmen "Kidnap", men den pris gik til kollegaen Octavia Spencer. 

Men Berry høstede højst sandsynligt prisen for aftenens mest opsigtsvækkende kjole.

Halle Berry har tidligere fortalt, at hendes skønhed stod i vejen for hendes succes

I et opsigtvækkende interview fortalte skuespilleren, at hendes udseende var grund til, at flere anerkendte filminstruktører ikke ville tilbyde hende roller trods talentet.

- Jeg kom fra en verden af modeller og skønhedskonkurrencer, og da folk hørte, jeg ville være skuespiller, blev jeg viftet væk med det samme, bedyrede Berry i et interview med W Magazine.

- Jeg blev nødt til at fjerne den del af min personlighed, så jeg tog roller, der ikke spillede på mit udseende, så jeg virkede mere troværdig, lyder det videre fra den 51-årige Hollywood-stjerne.

Berrys store gennembrud kom med filmen "Jungle Fever" fra 1991, men hun blev nødt til at fjerne al sin makeup foran stjerneinstruktøren Spike Lee for at overbevise ham om, at hun kunne spille narkoman.

Et årti senere fik hun rollen i "Monster's Ball" som den desperate enke Leticia, der indleder en affære med den betjent, der var med til at henrette hendes mand.

Berrys præstation var så stærk, at hun modtog en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle, men instruktøren, Marc Forster, var lige ved at skippe skuespillerinden, fordi hun var for pæn til rollen.

- Jeg sagde til ham, at bare fordi nogen ser ud på en bestemt måde, betyder det ikke, at de kommer let til alt i livet.

- Modgang diskriminerer ingen. Mit udseende har ikke sparet mig fra at blive såret eller udsat for smertefulde situationer, udtalte Halle Berry.

Se alle billederne af Halle Berry i galleriet: 

Halle Berry til fest uden trusser - januar 2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close