Håndskrevet Kurt Cobain-note fundet 20 år efter hans død

Kurt Cobain efter en koncert i Seattle den 13. december 1993

Kurt Cobain efter en koncert i Seattle den 13. december 1993

Foto: All OverI 1994 skød Kurt Cobain sig selv i hovedet med et haglgevær. Og dermed sluttede livet for en af 1990'ernes største musikpersonligheder.

LÆS OGSÅ: Kurt Cobain ville dø af stoffer

Men selv om det er 20 år siden, rockmusikeren begik selvmord, har politiet i Cobains hjemby, Seattle, nu fundet en håndskreven note af musikeren.

De fandt noten i hans pung, og den er direkte henvendt til hans kone, Courtney Love. Det skriver Reuters.Kurt Cobain fotgraferet i London, 1991. (Foto: All Over)

I noten gør Nirvana-sangeren grin med de traditionelle amerikanske ægteskabsløfter, mens han samtidig skriver en række grimme ting om konen.

Han kalder hende blandt andet en bebumset kælling, som stjæler hans penge, og som kan finde på at bruge dem på stoffer.

LÆS OGSÅ: Nu genopliver Cobains enke sit band

Notens hovedperson Courtney Love er stadig i live. Hun er 49 år gammel og guitarist og forsanger i bandet Hole. Hun og Cobain nåede at få et barn sammen, inden han døde. Frances Bean Cobain blev født i 1992, og er altså nu 21 år gammel.

LÆS OGSÅ: Rock-enke kæmper stadig mod afhængighed

Rocklegenden selv nåede kun at blive 27 år. Derfor er han medlem af den såkaldte "Club 27", som er for musikere, der døde som 27-årige. "Klubben" tæller blandt andre musikere som Jimi Hendrix, Janis Joplin og Amy Winehouse.

Du kan se et af Nirvanas største hits i videoen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close