Hollywood18. februar 2017

Gysermester afslører: Vild, ny serie på vej

Stephen King og JJ Abrams er gået sammen om at lave en TV-serie om det fælles univers fra en række af gyserkongens bøger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stephen_king.jpg
 Foto: All Over Press

Så er der godt nyt for alle Steven King Fans.

Forfatteren arbejder nemlig i samarbejde med Star Wars-instruktøren JJ Abrams på en TV-serie bygget over hans mange forskellige uhyggelige historier. Har man læst flere af dem, går det langsomt op for en, at historierne hænger ganske subtilt sammen. Og lige som Marvel har gjort det med sine superhelte, så bliver de forskellige figurer, steder og handlinger nu flettet sammen til et samlet univers i serien ’Castle Rock’.

Det fortæller den garvede horrorforfatter i en kort men ildevarslende post på facebook:

- JJ Abrams og jeg vil gerne invitere dig til at tage en tur til Castle Rock. Snart. Vær bange!

Det sidste behøver han ikke at opfordre til – for fans af King kommer det vist helt af sig selv.

Sammen med beskeden er der et link til den første teasertrailer for serien, der bliver lavet til den amerikanske streamingtjeneste HULU.

Skulle man være i tvivl, så er Castle Rock en fiktiv by i den amerikanske stat Maine, hvor mange af Stephen Kings mere uhyggelige historier finder sted.

Men som man kan se i teaseren, så bliver der smidt hints om alle mulige af hans store, kendte historier – også nogle, der foregår andre steder.

Så titlen skal nok mest bare ses som et symbol på, hvis fantastiske og gennemuhyggelige univers, vi kommer til at skulle gyse os igennem.

Se teaseren her:

Sponsoreret indhold