Gwyneth Paltrow: Stolt af skilsmissen

Gwyneth Paltrow og Chris Martin blev skilt efter mere end 10 års ægteskab

Gwyneth Paltrow og Chris Martin blev skilt efter mere end 10 års ægteskab

Foto: All Over PressGwyneth Paltrow og Chris Martin har længe været et af verdens hotteste par, men i marts sidste år gik de to fra hinanden.

Selvom skilsmisser aldrig er en ønskesituation at lande i, er skuespillerinden Gwyneth Paltrow dog glad for den måde, stjerneparret har taklet det på.

- Vi har lavet en masse fejl, og vi har haft gode dage og dårlige dage, men jeg bliver nødt til at sige, at jeg er stolt af os, for at arbejde os igennem det og ikke bebrejde hinanden, siger Gwyneth Paltrow til den britiske udgave af Harper's Bazaar Magazine.

LÆS OGSÅ: Chris Martin: Derfor skal vi skilles

Stjerneparret, der har to børn sammen, Apple på 10 år og Moses på otte år, har nemlig ikke bare smækket med døren og forladt hinanden fuldstændig.

De har i stedet arbejdet hårdt for at forblive en familie, selvom de ikke længere er mand og kone, og fejrer derfor stadig sommerferie, thanksgiving og jul sammen.

LÆS OGSÅ: Kendispar går fra hinanden

Og det har givet Iron Man-stjernen og Coldplay-forsangeren et endnu stærkere venskab end tidligere.

- Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeg tænker, at det ville have været meget nemmere, hvis vi var forblevet sammen, hvilket også altid er det, børnene ønsker. Men vi har været i stand til at styrke vores venskab, så vi er rigtig tætte, siger Gwyneth Paltrow.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow svines til på nettet

Chris Martin og Gwyneth Paltrow blev gift i 2003.

Siden skilsmissen har Chris Martin fundet sammen med skuespillerinden Jennifer Lawrence, mens Gwyneth Paltrow er sammen med produceren Brad Falchuk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close