Gwyneth Paltrow svines til på nettet

Chris Martin og Gwyneth Paltrow meddelte sidste måned, at de skal skilles. Nu går tingene ikke just bedre for den smukke blondine.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow meddelte sidste måned, at de skal skilles. Nu går tingene ikke just bedre for den smukke blondine.

Foto: All Over

Man kan sige, hvad man vil om Gwyneth Paltrow, men den blonde skønhed ved et eller andet om, hvordan det føles at blive angrebet på internettet.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skal skilles

Mange mener alligevel, at skuespillerinden tog munden for fuld, da hun på en konference for nylig sammenlignede mobning på internettet med krig.

- Det er næsten ligesom i krig, hvor du går gennem den her blodige og umenneskelige ting, og så er noget defineret ud fra det, sagde den oscarvindende stjerne ifølge E! Online.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow giver manden blowjobs


Gwyneth Paltrow med børnene Apple og Moses som hun har med Coldplay forsangeren Chris Martin, der for nylig er skilt. (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Chris Martin troede, at han var bøsse

Og netop den kommentar har bragt sindene i kog ude i cyberspace.

- Gweneth Paltrow er en joke. Hendes liv er som at tage kugler for en soldat. Sikke en joke! Mine to sønner i militæret burde tale med hende, skriver Cindy McCain, der er gift med den republikanske senator John McCain, på Twitter.

Også en soldat fra det amerikanske militærs specialstyrke langer ud efter Paltrow. Der er stor forskel på rigtig krig og Twitter, pointerer han.

LÆS OGSÅ: Fanatisk fan får tilhold mod Gwyneth og børnene

- Jeg kan forstå at du, og andre ligesom dig i branchen, er så usikker og mentalt svækket, at du sammenligner dine problemer på Twitter med mine brødre, som har fået deres lemmer revet af og har set deres venner blive skudt, sprængt i stykker, brændt og vansiret, skriver soldaten Bryan Sikes blandt andet i et åbnet brev til skuespillerinden.

Selv tager Gwyneth Paltrow formentlig ikke kritikken så tungt. I hvert fald sagde hun på konferencen, at hun omsider har indset, at folks hadefulde kommentarer ikke har noget med hende at gøre.

- Jeg ser mig selv som en tavle eller en skærm, og folk putter bare deres egne projektioner på den, lyder det fra Paltrow.
Læs hele brevet fra soldaten her: http://bit.ly/1wycb7A


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close