Hollywood21. september 2017

Grease-stjerne om tilbagevendende kræft: Det kom bag på mig

Olivia Newton-John fortæller, hvordan det er at få kræftdiagnose for anden gang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tb6f1e44.jpg
 Foto: Derek Storm

Efter 25 år uden kræft har skuespilleren Olivia Newton-John fået konstateret brystkræft igen, og denne gang har det spredt sig til hendes nedre ryg. Det fortæller hun om i et stort interview med Today.

Olivia opdagede ikke de tidlige symptomer på den tilbagevendende kræft til at starte med. Hun var i gang med en optræden, så da hendes ben begyndte at gøre ondt, troede hun i en længere periode, at det var på grund af det hårde arbejde.

- Jeg bed tænderne sammen, tog noget smertestillende og fortsatte, fortæller hun i interviewet.

Desværre tog hun fejl og noget tid efter fik hun den triste besked.

- Jeg tror, at det kom bag på mig, fortæller hun om sin egen reaktion på diagnosen.

- Jeg ville aldrig have gættet det, fordi det var et overstået kapitel for mig. Det var slut, lyder det fra den 68-årige Grease-stjernen.

Olivia har forsøgt sig med alverdens metoder for at bekæmpe kræften. Hun har også gjort brug af medicinsk canabis, og hun opfordrer til, at der kommer mere fokus på det.

- Nogle forestiller sig 60'ernes folk, der sidder og stener, men sådan er det ikke. Det er en healende plante, og det hjalp mig meget med mine smerter, siger hun.

Det har været vigtigt for Olivia Newton-John at kæmpe sin egen sag og har ikke tænkt sig at kigge på de statistiske tal omkring sin egen sygdom.

- Jeg tror, at det kan være meget deprimerende, og jeg vil ikke være en del af statistikken. Jeg klarer mig. Jeg tror, at du kan leve med kræft, som de kan leve med andre ting, hvis du passer på dig selv, lyder det.

Sponsoreret indhold