"Grease"-stjerne chokerer med "nyt" ansigt

\

"Grease"-fans er oprørte over, hvad Stockard "Rizzo" Channing har gjort ved sit ansigt.

Foto: All Over Press

Hun spillede rebelske Betty Rizzo i den ikoniske musicalfilm "Grease" fra 1978, og nu - næsten 40 år senere - er Stockard Channing, som hun i virkeligheden hedder, ældet, men bestemt ikke med ynde.

I hvert fald ikke hvis man skal dømme ud fra de mange fans' reaktioner, da de så den nu 73-årige stjerne være gæst i det britiske talkshow "Lorraine".

Stockard Channing, der spiller Rizzo i "Grease" var for nylig gæst i det britiske talkshow Lorraine. Foto: All Over Press

Skuespilleren var gæst i showet, da det er næsten 40 år siden, hun var med i filmen, men det var ikke det store jubilæum, der løb med opmærksomheden. Det var mere Channings ansigt, seerne ikke kunne få øjnene væk fra. 

- Der er værre ting, hun kunne gøre... som for eksempel helt at ødelægge sit ansigt. Hvorfooooor?, skriver en chokeret fan. 

- Arg, det er ikke Halloween endnu. Stockard Channing ser forfærdelig ud! Uhyggeligt, lyder den fæle dom fra en anden fan.

Daily Mail har talt med en plastikkirurg og bedt om en vurdering af Stockard Channings ansigt.

- Vi kan spekulere i, at det er resultatet af ikke-kirurgiske indgreb i hendes ansigt. Hendes pande er meget glat af en 73-årigs at være, så vi kan gå ud fra, at hun har fået anti-rynke indsprøjtninger, hvilket også ville give de meget løftede bryn, vurderer plastikkirurgen over for Daily Mail. 

- Hendes læber virker også meget mere fyldige, så det kan få os til at tro, at hun har fået indsprøjtninger for at øge deres størrelse. Den overskydende hud og det overskydende fedt omkring hendes underkæbe får hendes mund til at se nedsunken ud. Hvis man placerer anti-rynke indsprøjtninger forkert, så kan de forårsage hævelser og få huden til at hænge. Effekterne burde gå over efter et par måneder, lyder vurderingen. 

Nogle fans forsvarer dog også den 73-årige stjerne. 

- Hvorfor møder I ikke Stockard Channing i virkeligheden? Grease var for MANGE år siden. Hun er smuk og ser fantastisk ud, lyder det fra en fan på Twitter. 

I galleriet kan du se, hvor stjernerne fra "Grease" er i dag. 

Grease - her er skuespillerne i dag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close