Hollywood11. december 2017

Kim Kardashian afslører: Graviditet gik ikke som håbet

I "Keeping Up With the Kardashians" fortæller en ærlig Kim Kardashian, at hendes forsøg på at få et barn ikke gik som planlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25000110.jpg
 Foto: All Over Press

I det nye år bliver Kim Kardashian, 37, og Kanye West, 40, forældre til deres tredje barn - en pige - og det sker via surrogatmor.

Men det har ikke været en nem kamp for stjerneparret, der i forvejen er forældre til North på fire og Saint på to, at få børn. Det afslører Kim Kardashian selv i det seneste afsnit af "Keeping Up WIth the Kardashians".

Den perfekte gave til reality-elskeren.

Parret har valgt at bruge en surrogatmor, fordi Kim Kardashians to tidligere graviditeter har været fyldt med komplikationer, og lægerne har derfor frarådet hende at blive gravid igen. I "Keeping Up With the Kardashians" fortæller moderen til to om deres overvejelser omkring at benytte en rugemor.

- At få en surrogat og finde nogen, du stoler på er faktisk en meget mere vanskelig situation, end man nogensinde kan forestille sig, forklarer Kim Kardashian ifølge magasinet People i "Keeping Up With the Kardashians".

- Man skal sikre sig, at hendes livsstil er sund, og at hun skal gennem psykolog-tests, og der gik måske et år, før vi fik vished om vores nuværende situation. Men jeg tror, at alt sker af en eller anden grund, for den surrogatmor, som jeg virkelig kunne li', blev godkendt, og hun er så rar en person, hun er nem at tale med, og hun passer perfekt til os, men vi bliver nødt til at beslutte os hurtigt, vil vi virkelig gøre det her, eller vil vi vente, til vi føler, vi er mere klar?, fortæller realitystjernen om de mange overvejelser, parret har gjort sig, inden de besluttede sig for at bruge en surrogatmor.

Kim Kardashian afslører, at fordi hun følte, at hun havde så god en fornemmelse med den surrogatmor, de havde valgt, at parret valgte at få sat et embryo op i rugemoderens livmoder. Og den ti dage lange ventetid, der går, før man kan se, om man er gravid eller ej, er uudholdelig for Kim Kardashian, der brænder efter at give sine to børn en lillebror- eller søster.

- Det her er den mest vanvittige ventetid, fortæller Kim Kardashian til sin søster Khloé i "Keeping Up With the Kardashians", der i den følelsesmæssige ventetid afslører, at hun tidligere ikke selv lykkedes med at blive gravid.

- Det er så frustrerende. Det er nervepirrende, fordi du ved, at der kun er 60 procents chance for, at det lykkes. Der var et embryo, der ikke blev hængende hos mig. Jeg prøvede det, og jeg mistede det, afslører Kim Kardashian.

I "Keeping Up With the Kardahians" forklarer søsteren Khloé situationen yderligere:

- Før Kimberly (Kim Kardashians fulde fornavn, red.) blev gravid med Saint, fik hun sat et embryo op, og det embryo blev ikke siddende. Så Kim er supernervøs og angst under denne ventetid. Selvfølgelig vil hun gerne vide, om hun får en til baby eller ej.

Det viser sig, at embryoet bliver hængende i surrogatmorens livmoder, og da Kim Kardashian og Kanye West deler nyheden med familien, indrømmer Kim, at situationen ikke er helt den samme, som da hun selv var gravid de første to gange.

- Det er på en måde mærkeligt, når det ikke er dig, så jeg ved ikke, om jeg burde begynde på at spise donuts og fejre, som jeg gjorde de andre gange, eller om jeg bare burde tage til træning, fortæller Kim til sin søster Kourtney i "Keeping Up With the Kardashians".

- Jeg kommer til at glemme det og en måned før tænke "Holy sh*t, vi skal indrette et børneværelse", lyder det fra Kim Kardashian.

Sponsoreret indhold