Hollywood10. juli 2017

Gotham-skuespiller ledte efter sin datter: Nu er hun hjemme

Skuespilleren Donal Logue har de seneste uger efterlyst sin datter, mens nu er hun kommet hjem igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_184.jpg
 (Foto: All Over Press)

I to uger har skuespilleren Donal Logue, der er kendt som kriminalbetjenten Harvey Bullock i tv-serien "Gotham", ledt desperat efter sin 16-årige datter.

Nu har den 51-årige skuespiller fået ro i sindet, efter at datteren, der sidst blev set den 26. juni i New York-bydelen Brooklyn, er blevet bragt sikkert hjem.

Det bekræfter skuespillerens repræsentant ifølge amerikanske ABC News, mens politiet i New York fortæller, at datteren blev fundet uskadt i North Carolina.

På det sociale medie Twitter bekræfter tv-skuespilleren også sin datters hjemkomst, mens han samtidig takker for al den hjælp og støtte, han har modtaget, mens hun var forsvundet.

- Tak for al den kærlighed og støtte. Vi har det godt. Kasey (Logues ekskone, red.) og jeg ønsker at takke politiet i New York, FBI, Missing Kids og utallige andre, skriver han i opslaget.

Donal Logue, der også har spillet med i tv-serier som "Special Victims Unit" og "Vikings", var en flittig bruger af særligt det sociale medie Twitter, da han forsøgte at finde sin datter.

Under hashtagget "FindJade" delte han løbende beskeder om eftersøgningen, og han opfordrede offentligheden til at sprede ordet.

Det førte blandt andet til, at flere af Donal Logues kendte skuespillerkolleger delte efterlysningen. Det gjaldt blandt andre medskuespilleren J.W. Cortés, der er kendt som kriminalbetjenten Carlos Alvarez i "Gotham".

- Vi har brug for alles hjælp. Vi prøver at finde Jade, der er Donal Logues datter, skrev han i et tweet, mens skuespilleren Danny Trejo optrådte i en video på Donal Logues Twitter-profil.

- Hvem end der har Jade. Jeg vil gerne tale med dig. Bare sæt hende af hvor som helst. Hun vil finde sin vej hjem. Det er blevet en del større, end du troede, sagde han blandt andet i videoen.

Hverken politiet, repræsentanten eller skuespilleren selv har fortalt, hvor datteren har opholdt sig de seneste uger, og hvordan hun blev fundet igen.

Se Donal Logues opslag her:

Sponsoreret indhold