Hollywood20. maj 2014

Glad superstjerne giver koncert i Danmark

Hitmageren kommer til at lægge Danmark ned til efteråret
Klap med, hvis du føler dig som et værelse uden tag. Pharrell kommer helt sikkert til at skabe en fed stemning i Forum
Klap med, hvis du føler dig som et værelse uden tag. Pharrell kommer helt sikkert til at skabe en fed stemning i Forum
 foto: All Over

Amerikanske Pharrell Williams har fået hele verden til at synge og danse med til sangene "Happy" og "Get Lucky", og nu er chancen der for at høre et af tidens hotteste hit, når han giver koncert i Forum 12. september.

Han begejstrede anmelderne med sit seneste album "Girl", og nu drager superstjernen på turné i Europa, hvor han starter i Manchester 9. september og slutter i Paris 14. oktober.

LÆS OGSÅ: Auktion: Så meget indbragte Pharrells hat

Pharrells eksplosive vej til megastjernestatus begyndte som den ene halvdel af producerduoen The Neptunes sammen med Chad Hugo.

Parret står bag kæmpehits, herunder Nelly's "Hot In Here", Jay-Z's " Frontin" og Snoop Doggs "Drop It Like It"s Hot" - og de har arbejdet sammen med stjerner som Kelis, Britney Spears, Beyoncé og Gwen Stefani.

LÆS OGSÅ: Anne Glad elsker sine bittesmå bryster

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cc2b2cf82cb34c4d9154bd3e7e1a8483.jpg


Hvis du er en af de "heldige", der kommer med til koncerten, bliver du nok ret "glad" (foto: All Over)

I 2004 vandt Pharrell to Grammy Awards for Producer Of The Year og Best Pop Vocal Album for sit arbejde på Justin Timberlakes "Justified"-album.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Justin Biebers topløse ridetur

Pharrell var med på tre af 2013"s absolut største hits - hans egen sang, "Happy", "Get Lucky" med Daft Punk og Robin Thickes "Blurred Lines".

Sidstnævnte blev for nylig udnævnt som Storbritanniens mest downloadede sang nogensinde, og "Get Lucky" er ligeledes med i toppen af den liste.

LÆS OGSÅ: Video: Michael Jackson genopstod i nat

Pharrell"s tredje plads på den prestigefyldte liste var kæmpe hittet "Happy", som han skrev til soundtracket til tegnefilmen "Despicable Me 2".

Det iørefaldende nummer har solgt 7,8 millioner eksemplarer verden over, siden det udkom i november. Sangen var også nomineret til en Oscar.

"Girl" er hans første soloplade siden 2006 og udkom i marts.

Billetsalget starter fredag 23. maj klokken 10 via livenation.dk og billetnet.dk.

Sponsoreret indhold