Hollywood6. marts 2016

Girls-stjerne indlagt på hospitalet

Skuespillerinden Lena Dunham er blevet indlagt på hospitalet og skal undergå en operation.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lena_dunham.jpg
 Foto: All Over

Skuespillerinden Lena Dunham, der særligt er kendt fra tv-serien Girls, er blevet indlagt på hospitalet og skal undergå en operation.

Det bekræfter hendes repræsentant over for People Magazine. Hun forklarer, at Girl-stjernen fik det dårligt lørdag morgen.

- Lena Dunham har været meget åben omkring sine personlige problemer med endometriosis. Denne morgen led hun af en bristet cyste på æggestokkene og er blevet kørt på hospitalet, oplyser talspersonen Cindi Berger og fortæller, at Lena Dunham skal opereres.

Den 29-årige skuespillerinde har tidligere fortalt om sin smertefulde kamp mod den kroniske sygdom endometriosis. Sygdommen indebærer, at man har forekomst af livmoderslimhinde uden for livmoderen, og de typiske symptomer er blandt andet menstruationssmerter, smerter ved samleje og nedsat fertilitet.

Den 8. februar skrev hun en opdatering på Facebook, hvor hun fortalte, at hun ville lytte til sin krop og tage den med ro.

- Jeg går i øjeblikket igennem en hård periode med min sygdom, og min krop og mine fantastiske læger fortæller mig, at det er tid til at hvile. Det er hårdt, men jeg forsøger, for alt, hvad jeg ønsker, er at lave en sæson 6 af Girls, skrev hun dengang på sin profil.

Det vides endnu ikke, hvor længe Lena Dunham skal være indlagt.

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_6.png

Sponsoreret indhold