Hollywood21. september 2015

Stjernespækket fest: 'Girls'-stjerne hemmligt gift

Både Katy Perry, John Mayer og Bruce Springsteen var til stede, da "Girls"-stjernen Allison Williams blev gift i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/allison_williams_aop.jpg
 All Over Press

"Girls"-stjernen Allison Williams har været forlovet med kæresten Ricky van Veen siden februar, men alligevel lykkedes det i weekenden den 27-årige skuespillerinde at holde et stjernespækket bryllup uden at vække mediernes opmærksomhed.

Det skriver Us Weekly.

I lørdags kunne skuespillerinden, kendt fra Lene Dunhams hit-serie "Girls", og Ricky Van Veen, som står bag websiden College Humor, give hinanden deres ja på en amerikansk ranch.

Og selvom omgivelserne ikke ligefrem var Hollywood, bar gæstelisten bestemt ikke præg af det.

Blandt gæsterne kunne man blandt andre finde stjerner som Bruce Springsteen, Tom Hanks og det tidligere kærestepar Katy Perry og John Mayer, som begge var tilstede.

Også et par af "Girls"-seriens andre stjerner havde fundet vej til kendis-brylluppet.

[node:aller-related-content]

Lena Dunham, som både har skrevet manuskriptet og spiller hovedrollen som Hannah Horvath i serien, var med til brylluppet, skriver Us Weekly.

Tom Hanks' kone var også med, og det var måske meget passende, da hun spiller Allison Williams' mor i den populære tv-serie.

27-årige Allison Williams lagde i går selv et billede op af sig selv og sin nye mand på Instagram, hvor teksten kun var datoen for brylluppet, 19. september.

Se bryllupsbilledet her.

9.19.15 Dress by @oscarprgirl Photo by @christianothstudio

Et billede slået op af Allison Williams (@aw) den

20. Sep 2015 kl. 12:05 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold