Hollywood2. oktober 2018

Gik du forgæves efter Elton John-billetter, så se her

Elton John giver ekstra afskedskoncert i Royal Arena
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elton-john-02102018.jpg
 Foto: MEGA

Så er der godt nyt, hvis du er en af de mange, der sad forgæves klar ved computeren for at købe billetter til Elton Johns afskedskoncert i Royal Arena den 18. maj 2019.

Koncerten, der er en del af den folkekære sangers afskedsturné ‘Farewell Yellow Brick Road’-tour, blev udsolgt på bare 15 minutter.

Men nu er der hjælp at hente.

For hitsnedkeren giver endnu en afskedskoncert i Royal Arena, så endnu flere får mulighed for at sige pænt farvel til Elton John på hans sidste verdensturné.

Den ekstra koncert finder sted torsdag den 6. juni 2019.

Billetsalget begynder onsdag den 10. oktober klokken 10, oplyser Royal Arena på sin hjemmeside.

Elton John spiller mere end 300 koncerter

Afskedsturnéen begyndte den 8. september i USA og omfatter mere end 300 shows på fem kontinenter, hvor Elton John, der har været en stjerne på underholdningshimlen i mere end et halvt århundrede, vil tage hjertelig afsked med sine fans.

Elton John spillede sin første koncert i Danmark i 1971 og har siden været her talrige gange for at glæde sin store, trofaste danske fanskare.

Elton John gav senest koncert i Danmark i 2015 i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival.

71-årige Elton John er gift med sin mangeårige partner David Furnish med hvem han har to børn.

Og af hensyn til både familien og sin alder spreder Elton John sin globale afskedsturné ud i en grad, så den varer tre år og først afsluttes i 2021 - det er da et farvel, der vil noget.

Med mere end 300 millioner solgte album er Elton John en af de bedst sælgende kunstnere nogensinde.

Han lå i mange år i strid med sin mor, men han nåede at blive genforenet med hende, inden hun døde i en alder af 90 år sidste år.

Sponsoreret indhold