Hollywood4. december 2017

Elton John i sorg

Elton John nåede at blive forsonet med sin mor inden hendes død i morges
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elton-john-04122017.jpg
 Foto: All Over Press

Sangeren Sir Elton John har mistet sin mor, Sheila Farebrother. Og det kun måneder efter, at han og moderen var kommet på talefod igen efter hele ni års fejde. Moderen, der døde tidligt mandag morgen, blev 90 år. Den verdensberømte sanger fortæller om tabet på Instagram.
- Jeg er så ked af at fortælle, at min mor sov ind mandag morgen. Jeg så hende så sent som sidste mandag, og jeg er i chok. God rejse, mor. Tak for alt. Jeg kommer til at savne dig så meget. Kærlig hilsen Elton, skriver sangeren i sit farvel til sin mor. Så sent som i maj i år fortalte Elton John, at han igen havde kontakt til sin mor, efter at han havde været indlagt på hospitalet med en potentielt livstruende infektionssygdom, han havde pådraget sig i Sydamerika. Indtil da havde moderen og den berømte sanger ikke vekslet et ord med hinanden siden juni 2008.
https://imgix.seoghoer.dk/sheila-farebrother-04122017.jpg

Elton John og hans mor blev genforenet i år efter ikke at have talt sammen siden juni 2008. (Foto: All Over Press)

Sheila Farebrother afslørede i marts 2015 at fejden mellem hende og Elton bundede i et forfærdeligt skænderi, hvor han havde sat hende stolen for døren og havde krævet, at hun afbrød kontakten til to mænd, der tidligere havde været meget tæt på både Elton og hende. Den ene, John Reid, havde både været Elton Johns manager og elsker i en kort periode og styrede sangerens karriere fra den spæde start og frem til, at Elton John havde en formue på to milliarder kroner. Den anden, Bob Halley, havde arbejdet for Elton John i tre årtier - først som hans privatchauffør og senere som hans personlige assistent, indtil han til sidst blev fyret, da Elton John omorganiserede sin stab. Men det afslog moderen, og så var der iskold luft mellem de to. - Jeg sagde til ham, at jeg ikke ville droppe Bob og John. Bob er som en søn for mig. Han har altid behandlet mig fantastisk, og han bor tæt på og holder øje med, at jeg har det godt, sagde Sheila Farebrother til sin søn tilbage i 2008. - Jeg fortryder ikke, at jeg modsagde min søn. Der er ingen, der skal kontrollere mig eller fortælle mig, hvem jeg skal se, sagde moderen da hun i 2015 fortalte om deres gamle skænderi. - Men til min store overraskelse, sagde Elton, at han hadede mig, og så knaldede ha røret på. Tænk at han kunne finde på det over for mig, hans egen mor, sagde Sheila Farebrother. Men så på mors dag i år postede Elton John et billede af sig selv og moderen taget i juli 2002 på Instagram. - Kære mor. God mors dag. Jeg er så glad for, at vi har kontakt med hinanden igen. Kærlig hilsen Elton, skrev sangeren. Hvornår moderen skal begraves er endnu uvist.

Sponsoreret indhold