Hollywood 21. april 2017

Gigi Hadids far med i ny tv-serie

Supermodellerne Gigi og Bella Hadids far skal snart være ny Hollywood stjerne. Den 68-årige Mohamed Hadid skal nemlig være med i et nyt realityshow
Foto: All Over Press

Det er egentlig moren, der er realitystjernen, men nu skal Gigi og Bella Hadids far, Mohamed Hadid, også være med i en ny Hollywood serie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Supermodellens mor, Yolanda Hadid, har i mange år været fast inventar i hitserien " The Real Housewives of Beverly Hills".
I serien har man kunne følge med i morens liv med op- og nedture, og også følge med på sidelinje, da Gigi og søsteren Bella kæmpede for at gøre sig i modelbranchen.

Den hollandskfødte Yolanda valgte dog at trække sig fra serien sidste år, efter hun i flere år har kæmpet med sygdommen borelia, og en pludselig skilsmisse fra musiklegenden David Foster.

Men allerede nu står en ny Hadid altså klar til at overtage Hollywoods realityscene. De to modelsøstres far deltager nemlig i det nye show "Second Wives Club".
I programmet møder vi nogle af de med flamboyante Hollywood kvinder, som alle er gift eller forlovet med en rig mand. Plottet er bare, at de ikke er mændenes første koner.

Alle kvinderne kæmper med ekskoner, bonusbørn, og hvad der ellers høre til, når man gifter sig ind i en sammenbragt familie

Det er derfor heller ikke helt Mohamed Hadid, der bliver hovedperson i serien, men derimod får seerne lov at komme helt tæt på hans 38 år yngre forlovede Shiva Safai, der er en del af "Second Wives Club".

Mohamed Hadid har få gange været med i "Real Housewives of Beverly Hills", men ellers har luksusejendomsmægleren ikke gjort meget væsen af sig i medierne.
Den 68-årige Mohamed har udover børnene Gigi, Bella og Anwar, som han har med Yolanda, også to døtre fra et endnu tidligere ægteskab.

Programmet får premiere i USA den 4. maj, på kanalen E!

Du kan se traileren for serien i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold