Gigi Hadid til angreb: - Du er en fucking idiot!

Gigi Hadid var hurtig på tasterne, da en kvinde kritiserede hijabklædte kvinder på gaden i New York efter terrorangrebet i mandags.

Gigi Hadid var hurtig på tasterne, da en kvinde kritiserede hijabklædte kvinder på gaden i New York efter terrorangrebet i mandags.

Foto: All Over Press

 
 
Den 22-årige supermodel Gigi Hadid kan andet end at se godt ud.
 
Hun er også hurtig ved havelågen, når hun møder uretfærdighed.
 
 
Det skete i forbindelse med tirsdagens terrorangreb i New York hvor en IS-inspireret terrorist med rødder i Uzbekistan dræbte otte og kvæstede 12 med en varevogn på Manhattan.
 
En Twitter-bruger, Laura Loomer, latterliggjorde og hånede muslimske kvinder i et tweet.
 
- Muslimerne ude med hele styrken på stedet for IS-angrebet i New York City i dag. De håner os ved at gå formålsløst rundt iført Hijab, skriver Laura Loomer, der ifølge People er journalist og politisk aktivist med et ståsted godt ude på højrefløjen.
 
I et andet tweet skrev Laura Loomer, at hun var sikker på, at de to hijabklædte kvinder elskede angrebet i New York.
 
 
 
Men det ville Gigi Hadid, der er halvt palæstinensisk ikke finde sig i. Både hun og søsteren Bella har i flere omgange fortalt hvor stolte de er over deres palæstinensiske oprindelse.
 
 
Hendes svar til Laura Loomer er blevet delt mere end 55.000 gange og liket af flere end 183.000.
 
- Laura, jeg hader at give dig opmærksomhed, men jeg er nødt til at sige til dig: - Du er en fucking idiot, skriver Gigi Hadid på Twitter.
 
 
Hadid, der er halvt palæstinenser og halvt hollænder voksede op i USA sammen med sine forældre og søskende. Hun er glad for det kultur-mix som udgør hendes familie og har tidligere været på banen med, at man ikke bør diskriminere på baggrund af etnicitet.
 
Ved siden af modeljobbet arbejder Gigi Hadid som designer og var i den forbindelse for nylig i København, hvor hun gjorde reklame for en ny kollektion, hun har lavet i samarbejde med Tommy Hilfiger.
 
Se video fra Gigi Hadids besøg i København:
 
Du kan se masser af billeder fra Gigis besøg i København herunder:

Gigi Hadid i København

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close