Overnattede hos eks: Er Zayn Malik og Gigi Hadid sammen igen?

Zayn Malik forlader her eks\'en Gigi Hadids lejlighed i det samme tøj som dagen før.

Zayn Malik forlader her eks'en Gigi Hadids lejlighed i det samme tøj som dagen før.

Foto: All Over Press

I midten af marts annoncerede Zayn Malik og Gigi Hadid, at de var gået hver til sit efter to år sammen

Men nu tyder meget på, at parret ikke helt kan slippe hinanden. 

Onsdag blev Zayn Malik set ved Gigi Hadids lejlighed i NoHo i New York City. Daily Mail har billeder af den 25-årige sanger, der kort taler med bygningens dørmand, før han går ind i bygningen. 

"Let Me"-stjernen forlader først bygningen dagen efter om torsdagen, og han har det samme tøj på som dagen før: En sort/rød hættetrøje og matchende bukser og sneakers. 

Zayn Maliks overnatning hos den 22-årige model har selvfølgelig sat gang i rygterne om, at parret har fundet sammen igen. 

Yderligere fortæller Daily Mail, at Gigi Hadid kort efter likede et af Zayns opslag på Instagram, hvilket beviser, at parret er på venskabelig fod. 

Zayn Malik fortalte for nylig, at hans nye sang "Let Me" handler om Gigi Hadid

I forbindelse med udgivelsen af singlen var han en tur forbi Ryan Seacrests radioprogram "On air with Ryan Seacrest". Her fortalte han yderligere om bruddet, som han ellers har været tavs omkring, siden han skrev en lang besked på Twitter omkring det.

Sangen "Let Me" skrev han for 7-8 måneder siden, og dengang havde han alle intentioner om, at han stadig skulle være sammen med Hadid. 

- Jeg var forelsket - og det tror jeg var rimeligt indlysende. Og ja, jeg håbede på at være forelsket i en i resten af mit liv og i resten af deres, ligesom vi alle gør. Og ting ændrer sig, og vi rykker os fremad. Tiden skifter, men ja, det var hvad, jeg tænkte, da jeg skrev sangen, fortalte Zayn i radioprogrammet

Den unge sanger havde altså ikke regnet med, at han ikke længere skulle være sammen med Gigi. 

I galleriet kan du se, hvor lækkert Zayn Malik bor: 

Stort galleri: Hjemme hos Zayn Malik

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close