Gigi Hadid raser mod kropskritikere

Gigi Hadid.

Gigi Hadid.

Foto: All Over Press

Gigi Hadid er ikke en person, der bare vender den anden kind til, når fans på internetter kritiserer hende.

Forleden havde hun gået modeshow under New York Fashion Week, og her var der flere, der mente, at modellen var alt for tynd. 

Det fik 22-årige Gigi til at fare i flint på Twitter.

- Til de af jer, der er fast besluttede på at finde en grund til, at min krop har ændret sig over årene, så ved I nok ikke, at da jeg startede som 17-årige, var jeg ikke diagnosticeret med Hashimoto's sygdom. De af jer, der kaldte mig "for stor til industrien" så inflammation og væskeophobning, skriver Gigi blandt andet og fortsætter: 

- Over de seneste år er jeg blevet korrekt medicineret for at afhjælpe de symptomer. 

Artiklen fortsætter efter Gigis tweets

I sin lange række af tweets skriver Gigi også, at hun ikke længere har tænkt sig at kommentere den måde, som hendes krop ser ud på. 

Og til sidst kommer hun så med en opfordring til alle brugere af sociale medier.

- Please, som sociale medie-brugere og som mennesker generelt, lær at have mere empati for andre og husk, at du aldrig kender hele historien. Brug jeres energi på løfte dem, du ser op til, i stedet for at være ond mod dem, du ikke ser op til, skriver Gigi. 

Artiklen fortsætter efter Gigis tweets

Gigi har tidligere fortalt om, hvordan Hashimoto's påvirker hendes liv

- Mit stofskifte har faktisk ændret sig sindsygt i år. Jeg har Hashimoto's disease. Der er en lidelse i skjoldbruskkirtlen, fortalte Gigi til Elle tilbage i 2016. 

Gigi elsker København

SE og HØR mødte Gigi Hadid i efteråret, da hun var en tur forbi København i forbindelse med sin Tommy Hilfiger-kollektion.

Her fortalte hun, at hun elsker København. Og det var faktisk anden gang, at supermodellen var en tur forbi den danske hovedstad.

Gigi var nemlig også en tur i byen sidste sommer, da hun var i landet for at tage billeder til en modeserie i amerikansk Vogue. 

Og til SE og HØR fortalte hun, hvad hun godt kan lide ved den danske hovedstad.

- Jeg elsker det. Det er et af mine favoritsteder. Jeg var her kun tre dage sidste gang, og det betød så meget for mig. Jeg elsker menneskene, jeg elsker miljøet, jeg elsker arkitekturen, fortalte Gigi

Du kan se hele SE og HØRs interview med Gigi Hadid i videoen herunder

Se flere billeder fra Gigi Hadids besøg i København i galleriet herunder

Gigi Hadid i København

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close