Hollywood6. november 2017

George Clooney gider ikke skuespil: Jeg har penge nok

Hvis det står til Clooney selv, skal han ikke længere være blandt de store hovedroller - og han har alligevel tjent de penge, han skal.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/george-clooney-2016.jpg
 Foto: AOP

Han er netop nu aktuel med filmen "Suburbicon", men ikke som skuespiller. Derimod som instruktør. Han gider nemlig ikke skuespillet længere. Det fortæller han i et stort interview med The Sunday Times.

Den 56-årige måske eks-skuespiller har været at finde på filmplakater i mange år. Men ifølge ham selv er han ikke længere den oplagt førsteelsker, når rollerne skal fordeles, og sådan mener han i øvrigt også, at det bør være.

Desuden tilføjer han, at han har penge nok, så det er slet ikke nødvendigt for Clooney at tafe flere jobs

- Men hvis nogen har en rolle tilsvarende Paul Newmanns i "The Verdict", så er jeg klar. Men der er ikke mange som den. Skuespil plejede at være måden, jeg betalte min husleje på, men jeg har solgt en tequila-virksomhed for en milliard fucking dollars. Jeg behøver ikke pengene, fortæller George Clooney til The Sunday Times.

Han tjente intet mindre end omkring 6,5 millioner kroner på tequilabrandet "Casamigos".

I mange år har han blandt andet brugt nogle af sine penge på at kæmpe for små film, for at de skal få indflydelse og komme til deres ret. Det har været en stor succes, og det har han tænkt sig at fortsætte med.

Udover instruktør-tjansen har Clooney også lavet kaffereklamer i mange år for Nespresso.

"Suburbicon" har premiere i Danmark 7. december og i hovedrollerne ses Juliane Moore og Matt Damon.

Se billeder af George Clooney herunder:

George Clooney og Amal Clooney

Sponsoreret indhold