Gaga til Swift: - Du skal nok finde kærligheden!

Lady Gaga rådgiver Taylor Swift, som sjældent har held i sprøjten rent kærlighedsmæssigt

Lady Gaga rådgiver Taylor Swift, som sjældent har held i sprøjten rent kærlighedsmæssigtLady Gaga skal til sommer giftes med sin modelkæreste, Taylor Kinney, som hun mødte under indspilningerne til Gagas musikvideo "Yoü and I" i 2011.

Læs også: Lady Gaga skal giftes til sommer

Forlovelsen er tilsyneladende så stor en ting for Gaga, at hun nu også deler ud af al sin dating-visdom til en anden ung, smuk og berømt kvinde, der er kendt for at have et meget turbulent - omend ulykkeligt - kærlighedsliv, Taylor Swift.

Sidstnævnte gik til Twitter for at give Lady Gaga et kompliment i kølvandet på nyheden om, at Gaga skal giftes.

Læs også: Kæresten friede på Valentinsdag - Se Lady Gagas store forlovelsesring

- Er det bare mig, eller LEVER Lady Gaga bare for fulde omdrejninger lige nu?!?, tweetede Taylor Swift, hvorefter Lady Gaga prompte skrev tilbage:

- Wow, hvor er du bare en sweetheart! Livet består af venner, familie og kærlighed. Det ser vi alle sammen i dig - din "prince charming" skal nok komme!

Sådan lød svaret fra Lady Gaga, der også før har udtalt sig positivt om sangerindekollegaen Taylor Swift.

- Jeg kan godt lide den pige og har ikke én dårlig ting at sige om hende. Hun er typen, som siger de samme ting til mit ansigt som bag min ryg, har Lady Gaga tidligere fortalt i et interview.

Læs også: Lady Gaga viser vild kærlighedserklæring

Om Taylor Swift tager Gagas kærlige ord med på vejen, vides ikke, men da Swift blev spurgt, hvor hun så sig selv, når hun bliver 30 år, lød det lidt kyniske, men stadig humoristiske svar:

Læs også: Ny mand til Taylor Swift?

- Jeg er nok stadig single som 30-årig. Helt ærligt, der er da ingen, der har lyst til at gå ind i det her cirkus og alt, der følger med det: "Hej! Hyggeligt at møde dig, har du lyst til at date mig? Elsker du kameraets blitz? Det håber jeg virkelig, at du gør."

Vi og Lady Gaga tror på dig, Taylor!

Læs også: Taylor Swift venter på ægte kærlighed

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close