Kæresten friede på Valentinsdag: Se Lady Gagas store forlovelsesring

Tøjet på billedet kunne godt ligne et vildt bryllupsoutfit, men mon ikke det blive endnu vildere til Gagas rigtige bryllup?

Tøjet på billedet kunne godt ligne et vildt bryllupsoutfit, men mon ikke det blive endnu vildere til Gagas rigtige bryllup?

Foto: All Over PressValentinsdag blev for Lady Gaga den hidtil mest romantiske nogensinde. Hendes kæreste, den 33-årige model og skuespiller Taylor Kinney, friede til sit livs udkårne den 14. februar, afslører den 28-årige sangerinde.

På sin Instagram-profil har hun lagt et billede ud af sin hånd med en strålende stor hjerteformet forlovelsesring og skriver:

- Han gav mig sit hjerte Valentinsdag, og jeg sagde JA!


Sådan så ringen ud (Foto: Instagram/Lady Gaga)

Inden middagen lagde hun en selfie ud med teksten:

- Klar til min Valentine.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga skal giftes til sommer

Og et par dage inden havde hun også fået en kæmpe buket langstilkede røde roser, som hun ligeledes fremviste på sin Instagram-profil med ordene:

- Der er intet som blomster fra manden i dine drømme, skrev hun om den imponerende kærlighedsgestus.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga: Helt nøgen

Lady Gaga, der bærer det borgerlige navn, Stefani Joanne Angelina Germanotta, og Taylor Kinney mødte hinanden under indspilningerne til Gagas musikvideo "Yoü and I" i 2011. Parret brød kort op i 2012, men blev derefter hurtigt genforenet igen. Lady Gaga har faktisk sin mors brudekjole på i flere scener i musikvideoen, hvis titelbudskab nu bliver til virkelighed for hende selv.

- Kinney er den rette fyr. Jeg har den følelse med ham. Jeg ved det bare, lød det fra Lady Gaga i december under radiointerview med Howard Stern på Sirius XM.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga: Alle mænd er svin

Også hendes nu forlovede har tidligere udtrykt sin store kærlighed til sangerinden over for US Weekly.

- Hun er altid på din side og tror på dig og dit arbejde. Jeg elsker, hvad hun gør. Hun inspirerer så mange mennesker - herunder også mig, lød det blandt andet fra Kinney tilbage i april.

Se det romantiske forlovelsesbillede her.

Se musikvideoen, der bragte parret sammen, her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close