Gæt en fodboldfrue

Georgette var ikke bleg for at smide kludene , da hun var på badeferie sammen med manden i Miami

Georgette var ikke bleg for at smide kludene , da hun var på badeferie sammen med manden i Miami

Foto: All Over

Fodboldspillere på højt plan har ry for altid at score de lækreste damer, men måske skyldes det bare, at de er så overgearet stylet op, når de endelig vises offentligt frem.

Pigen her har for længst scoret sin spiller, og som det tydeligt ses, så ser hun stort på, hvad mode, trends eller forventninger dikterer. alle tilfælde når hun - som her - er på badeferie i Miami.

Men den ibenholt-mørke skønhed fra Elfenbenskysten har også sit på det tørre.Georgette her er nemlig gift med Samuel Eto'o, der på lørdag kan være med til at vinde Champions League, når Inter møder Bayern München i finalen i Madrid.

Samuel Eto'o er en af verdens bedst betalte spillere, og da han skiftede fra Barcelona til Inter sikrede han sig en månedsløn på 6,5 mio. kr.

Læs også: Fodbold: De tjener mest i Danmark

Samuel og Georgette har været sammen i mange år og blev gift i 2007. De har tre børn Etienne Maelle og Siena sammen, men mens han arbejder i Milano, så bor hun i deres faste hjem i Paris.

Læs meget mere om alle VM-stjernerne i det fede VM-magasin, som SE og HØR har udgivet i samarbejde med Canal Digital. Bladet er på gaden nu og koster kun 39,95 kr.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close