Kendte1. september 2015

Alternativ slutning: Her er sandheden bag "Venner"

Den havde vi ikke lige set komme
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/210/2664/original-29229-7.jpg
 All Over Press

Vi kender alle sammen komedieserien ”Venner” om vennegruppen Monica, Chandler, Joey, Ross, Rachel og Phoebe og deres liv i storbyen New York. De fleste af os husker også slutningen på den legendariske serie, hvor vennerne forlader caféen Central Perk. Nu har en alternativ slutning vakt opsigt på nettet.

Twitter-brugeren strnks har et bud på, hvordan serien kunne være endt. I den alternative slutning er Phoebe omdrejningspunktet.

Gennem serien er der utallige eksempler på, at Phoebe opfører sig mærkeligt og har en besynderlig fortid. Det er der, ifølge Twitter-brugeren, en helt særlig grund til. Phoebe er nemlig voldsomt påvirket af stoffer og alt, hvad der sker, foregår kun i hendes fantasi. Det er alt sammen noget hun forestiller sig mens hun står ude foran Central Perk og kigger på en vennegruppe på fem personer, hun ikke kender.

[node:aller-related-content]

Da de fem opdager Phoebe siger de: - Se. Det er hende den skøre kvinde, der kigger på os.

Springvandet, som man ser i seriens intro er i virkeligheden der Phoebe bor. Hun sover på en bænk og slår en af de karakteristiske farvede paraplyer op for at beskytte sig mod vind og vejr.

Hvad synes du om den alternative slutning? Deltag i debatten på Facebook.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold