Fræk regel bag Cooper og Lawrences venskab

Bradley Cooper og Jennifer Lawrence har fundet nøglen til et godt venskab

Bradley Cooper og Jennifer Lawrence har fundet nøglen til et godt venskab

Foto: All Over Press"Vi er bare venner."

Sådan lyder forklaringen på det kærlige, venskabelige forhold, der er mellem Hollywood-superstjernerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper.

Og grunden til at den 24-årige charmerende grinebider og det 40-årige hotte hunk, som begge er singler, stadig kun er venner, skyldes, at de ikke har haft sex med hinanden.

LÆS OGSÅ: Susanne bier kaprer flere Hollywood-stjerner

Det forklarede det professionelle par til E! News under New Yorker-premieren på deres tredje film sammen, det Susanne Bier-instruerede drama "Serena."

- Vi er arbejdende mand og kone, men uden sex, lyder det fra "BradLaw," som flere gange har delt dyner professionelt, men absolut ikke privat.

- Enhver manderolle i en film får mig til at tænke Bradley, fordi han i min optik er den bedste, og jeg elsker at arbejde med ham, siger Jennifer Lawrence, der høster lige så mange roser den anden vej.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Hollywood-stjernerne

- Jeg respekterer hende så meget som skuespillerinde, og jeg synes, hun er den bedste, der er, mener Cooper, der fortsætter komplimenterne.

- Jeg lærer fra hende. Man ønsker altid at arbejde med folk, der er bedre end en selv, tilføjer han om Lawrence.

LÆS OGSÅ: Gæt en kendt: Krøller eller ej

Ud over "Serena" har parret spillet sammen i filmene "American Hustle" og "Silver Linings Playbook," som indkasserede Lawrence en Oscar-statuette for bedste kvindelige hovedrolle. I øjeblikket er de ved at optage deres fjerde film sammen, familiedramaet "Joy."

Cooper kan i øjeblikket ses i filmen Clint Eastwood-krigsdramaet "American Sniper," som stadig vises i de danske biografer.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close