Hollywood 16. februar 2017

"Foxy Knoxy" afslører lesbisk problem i fængslet

Den amerikanske studerende tilbragte fire år i et italiensk fængsel, før hun blev frikendt. Nu fortæller hun om, hvordan en medfange forsøgte at lægge an på hende i fængslet
Foto: All Over Press

I 2007 blev det udvekslingsophold i Italien, der skulle være en stor oplevelse for den 20-årige Amanda Knox, forvandlet til et mareridt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her fandt hun sin roomate, Meredith Kercher, dræbt på sit værelse, og snart blev Amanda Knox selv mistænkt for at have dræbt hende.

Det italienske politi mente nemlig, at Amanda Knox sammen med sin kæreste Rafaello Sollectio havde dræbt den hjælpeløse kvinde som en del af et seksuelt ritual.

Amanda blev derfor hurtigt kendt i medierne som "Foxy Knoxy", og hun blev i første omgang kendt skyldig i drabet.

Derfor blev hun sat i fængsel i Italien, hvor hun sad fra 2007 til 2011. Hun blve senere pure frikendt, og er i dag tilbage i USA.

Her har hun en klumme hos mediet "Broadley", hvor hun i andledning af Valentinsdag skrev om de romantiske udfordringer, hun oplevede i fængslet.

Amanda Knox fortæller blandt andet, at hun forsøgte at holde sig for sig selv i de fire år, hun var indsat.

Det gjorde hun først og fremmest, fordi hun var uskyldig, og fordi hun var et kendt ansigt.

Men da hun mødte en anden indsat, Leny, fik hun sig alligevel en ven. De to var altid sammen, men Amanda Knox gjorde det klart fra start, at hun ikke var interesseret i noget seksuelt. Hun var ikke lesbisk.

Det var Leny dog, og da hun en dag prøvede at holde Amanda i hånden og gav hende et kys, blev venskabet forandret.

- Jeg sagde til Lenny, at siden hun ikke kunne respektere mine grænser, kunne vi ikke være venner. Tingene blev mere intense. I hendes pauser fra arbejde ville Leny gå udenfor min celle og skændes med mig om, at jeg overreagerede. Jeg var lettet, da hun endelig blev løsladt, selvom hun blev ved med at skrive til mig. Hun sendte mig jazz CD'er, hvor hun skrev på indersiden: Love always, Lenny. jeg svarede aldrig, skriver hun blandt andet.

Her fra blev Amanda Knox igen mere isoleret i fængslet, inden hun blev løsladt og frikendt i 2014. Hun blev siden dømt endnu engang, hvorefter hun til sidst blev endeligt frikendt i den italienske højesteret.

Du kan se mange flere billeder fra sagen i galleriet herunder:

Amanda Knox-sagen

Sponsoreret indhold