Flere raser over David Beckham på grund af foto med 5-årig datter

Foto: All Over

David Beckham er i øjeblikket på ferie i Tanzania med sin familie – og den tidligere fodboldspiller har jævnligt delt billeder fra sin familieferie.

Det er dog ikke alle billeder, der har fået smilene frem hos hans tusindvis af fans. Én af billederne har tværtimod gjort flere af fodboldspillerens mange fans deciderede rasende.

Billedet viser den 42-årige fodboldlegende kysse sin 5-årige datter Harper på munden – og det er bestemt ikke alle, der er tilhængere af det. Flere af hans fans mener således, at det er ganske upassende, at han kysser sin datter på munden.

- Hvis det er sådan, jeres kultur og samfund flytter sig, så er jeg bange for, at incest bliver en del af jeres kultur, lyder en af kommentarerne.

- Pervers mand i skabet, skriver en anden.

- David, det er forkert at kysse din datters læber, lyder en anden af de over 6.400 kommentarer.

Flere påpeger især, at 5-årige Harper er for gammel til at blive kysset på munden af sin far.

- Jeg prøver ikke bedømme ham, men jeg kan ikke lade være med at tænke, det er ret underligt, at han kysser hende på munden hendes alder taget i betragtning,' lyder det for eksempel fra én.

- Omg hun er stor nu, du må ikke kysse hende på munden, lyder en anden kommentar.

- Ad. Det er hun for gammel til, skriver en anden som kommentar til billedet, som David Beckham lagde på Instagram for nogle dage siden. 

Kiss for Daddy

Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den

Flere af kommentarerne er dog også positive, og der er mange, der forsvarer fodboldspillerens kys:

- Der er INTET galt med dette billede!! Jeg tror bare, det er jalousi og mangel på kærlighed i deres egen barndom, der får folk til at skrive de negative kommentarer, skriver en blandt andet som kommentar.
 
- Hvad fanden er der galt med folk?! Hun er en lille pige - det er ikke den mindste smule mærkeligt. Det er et kærligt billede af en far og datter. Intet andet, lyder en anden kommentar.

Det er ikke første gang, at Beckham-familien får kritik, efter at de har delt et billede, hvor de kysser deres datter. Sidste sommer delte mor Victoria ligeledes et billede, hvor hun plantede et kys på Harpers mund - og også dengang vakte billedet forargelse hos flere. 

Se flere billeder af familien i galleriet herunder:

Beckham-familien i Disneyland

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close