Hollywood18. november 2016

J.Lo chokerer: Kysser eksmand under prisuddeling

Sangerinden Jennifer Lopez og hendes eksmand overraskede i den grad publikum under Latin Grammy Awards.
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/475/8035/original-93520-169780250.jpg

Vrikkende hofter, sambarytmer og korte kjoler.

Festen var ikke til at tage fejl af under årets udgave af prisuddelingen Latin Grammy Awards 2016, som fandt sted natten til fredag dansk tid.

Og måske var det den løsslupne latinamerikanske stemning, der fik sangerinden Jennifer Lopez til at chokere publikum med det, der må siges at være prisuddelingens største overraskelse.

Efter en duet til nummeret "Olvidame y Pega la Vuelta" med eksmanden, sangeren Marc Anthony, greb den 47-årige sangerinde fat i ham og gav ham et stort kys midt på munden. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt The Hollywood Reporter.

Det overraskende kys kom måske som et ekstra "tillykke" til Marc Anthony, der netop havde modtaget prisen som "Årets Person" ved prisuddelingen. I hvert fald fik det publikum til at bryde ud i vild jubel.

- Marc er en levende legende. Han er en magisk og sand kunstner, som giver os klassikere, der vil holde for evigt. Han vil altid være vigtig i mit liv, sagde sangerinden fra scenen.

Jennifer Lopez og Marc Anthony blev gift tilbage i 2004, kort efter sangerindens kulsejlede forlovelse med skuespilleren Ben Affleck.

Ægteskabet holdt til 2011, hvor parret meldte ud, at de gik fra hinanden.

Jennifer Lopez og Marc Anthony har sammen tvillingerne Emme Maribel Muñiz og Maximilian David Muñiz på otte år.

Sponsoreret indhold