Hollywood27. oktober 2015

Firma vil forme dildo efter Justin Biebers penis

Justin Bieber er blevet tilbudt 6,7 mio. kr. for at lave en afstøbning af sin penis til et firma, der laver sexlegetøj

Justin Bieber nøgen i Bora Bora

Ideen er ret skæg: Firmaet Clone-A-Willy giver sine kunder mulighed for at lave en afstøbning af deres egen (eller en andens) penis, hvorefter de kan skabe deres helt egen dildo.

Nu har sexlegetøjsgiganten set sig varm på Justin Biebers penis, og det har formentlig noget at gøre med de nøgenbilleder, der pludselig florerede af den unge stjerne og hans vedhæng.

Du kan købe dit eget sæt her

I hvert fald har Clone-A-Willy tilbudt Justin Bieber 6,7 mio. kr. i bytte for tilladelse til at støbe en dildo efter popsangerens penis - for det kan næppe være skadeligt at have Justin som reklamesøjle.

- Justin Bieber, han er populær, talentfuld og som hele verden nu ved ... ret veludstyret. Man kan lige forestille sig ... en kæmpe reklametavle af Justin Bieber og Clone-A-Willy i West Hollywood, skriver firmaet i et brev, som magasinet Attitude har set.

- Det ville helt sikkert gøre underværker i forhold til at promovere hans nye album, og det ville helt sikkert heller ikke skade hans datingliv. Vi ved, at Justin er en stor berømthed, og vores tilbud er ynkeligt for nogen med hans enorme status. Vi tilbyder Hr. Bieber en million dollars (cirka 6,7 mio. kr., red.) for at reklamere for Clone-A-Willy.

Vi venter stadig på Justin Biebers svar, men mon ikke stjernen takker pænt nej? I hvert fald har "Sorry"-sangeren udtalt, at han føler sig krænket over de nøgenbilleder, der er blevet offentliggjort.

Du kan se dem i censureret form i galleriet øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold