Justin Bieber slår Eminems award-rekord

Foto: All Over

Foto: All Over

All Over

Eminem har i alt 15 priser fra MTV Europe Music Awards stående på trofæhylden derhjemme, og det betød indtil fornylig, at rapperen havde rekorden i allerflest vundne MTV EMA-statuetter.

Da den årlige prisuddeling løb af stablen i italienske Milano i går, vandt Justin Bieber nemlig seks priser, og det betyder, at hans samlede antal nu er oppe på i alt 18 styk.

- Det har været nogle lange år. Jeg føler bare, at det er pænt sejt at blive anerkendt for min musik, sagde Justin Bieber i sin takketale, da han vandt prisen som Bedste mandlige kunstner.

Awardshowet fandt sted i Mediolanum Forum, og Justin Bieber vandt i kategorierne Bedste mandlige kunster, Bedste samarbejde (med Diplo og Skrillex på nummeret "Where Are You Now?"), Bedste canadiske kunstner, Bedste verdensomspændende kunstner: Nordamerika, Største fangruppe (One Directions fans, Directioners, fik en andenplads), og Bedste look.

Under showet optrådte Justin Bieber med hitsinglen "What Do You Mean?" og det spritnye nummer "Sorry", som er den anden single fra hans kommende album, "Purpose", der udkommer den 13. november.

Musikvideoen til "Sorry" er efter sigende en sekvens i en i alt 35 minutter lang dansefilm, der indeholder alle 18 numre fra "Purpose"-albummet.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close