Hollywood4. april 2017

Hva' si'r Kanye til det? - Fingrene væk fra min numse

En lidt for hjælpsom mand hjalp Kim Kardashian ind på in-sted i Los Angeles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/til_piet_0.jpg
 Foto: All Over Press)

Det er vel noget de fleste mænd (og sikkert også en del kvinder) har drømt om.

Bare én gang at få lov at lade hånden hvile blidt på Kim Kardashians verdensberømte, velformede popo.

For en mand - modefotografen Mert Alas - gik drømmen i opfyldelse i noget, der virkede som minutter, men sikkert kun varede få sekunder.

Det skete forleden, da Kim, en veninde og Mert Alas havde været til modeshow i Los Angeles og afsluttede dagen med at gå ud at spise på in-stedet 'Mr. Chow' i L.A..

Da de skulle ind på restauranten lagde Mert Alas armen om Kim og placerede sin højre hånd på Kims numse.

Alas gjorde det angiveligt for at hjælpe Kim.

Og Alas var meeeget hjælpsom.

Hans hånd gled mere og mere ned ad Kims ene endeballe, og til sidst blev det for meget for Kim, der diskret forsøgte at fjerne Alas' hånd fra sin smukke bagdel.

Kims mand, Kanye West, var ikke med og må således nøjes med at se billederne af den pikante situation.

46-årige Alas er angiveligt homoseksuel, så Kanye skal næppe føle sig truet, men modefotografen har engang kysset med Miley Cyrus, så man ved aldrig, hvad han kan finde på, og Kim fik også nok af hans klistrede hånd.

Da Kim Kardashian og veninden forlod 'Mr. Chow' fik hun et flashback til røveriet i Paris i oktober, hvor en håndfuld bevæbnede mænd bandt Kim på badeværelset i hendes lejede feriebolig og røvede smykker for mere end 30 millioner kroner.

En tilfældig mand var ved at gå ind i Kim på gaden foran Mr. Chow, men i sidste øjeblik undgik en forfærdet Kim kollisionen.

Situationen er af nogle medier blevet udlagt, som om Kim blev overfaldet og slået på næsen af manden, men det afviser stjernen i flere tweets.

- Det er overhovedet ikke sandt - horrible rygter. En tilfældig mand var ved at støde ind i mig, men endte med at støde ind i et parkometer. Han overfaldt mig ikke - jeg håber, han er ok, skriver Kim.

Vakse fotografer har fanget begge situationer, og du kan se et galleri med først 'numse-grebet' og derpå 'overfaldet' herunder:

Kim Kardashian, Mr. Chow, Los Angeles, april 2017

Her er Kims tweets om 'overfaldet':

Sponsoreret indhold