Hollywood11. marts 2018

Filmstjernes kone anmeldte stalker: Nu indrømmer hun affære med ham

Colin Firths kone anmeldte sin gamle ven for stalking, men nu viser det sig, at hun faktisk havde en affære med ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25658039.jpg
 Foto: All Over

Siden 1997 har den italienske filmproducer Livia Giuggioli været gift med den Oscar-vindende skuespiller Colin Firth.

48-årige Livia har anmeldt den italienske journalist Marco Brancaccia for at have stalket og generet hende med en lang række brutale udtalelser.

Den italienske journalist var hurtig til at svare igen, og han nægtede sig skyldig i at have stalket hende. Det fortalte han til The Times.

Han mente, at hun udelukkende anmeldte ham, fordi hun forsøgte at dække over en affære, de to havde haft i 2015 og 2016.

Men forleden valgte 48-årige Livia så at krybe til korset, da hun sammen med Colin Firth gik til medierne og indrømmede, at hun havde en affære med den 55-årige journalist, Marco, og at han begyndte at stalke hende, da hun forsøgte at slutte affæren. Det skriver The Times.

- Af helt åbenlyse grunde har ægteparret Firth ikke haft noget ønske om at offentliggøre denne sag. For nogle år siden besluttede Colin og Livia sig helt privat for at blive separeret. I den periode havde Livia et kort forhold til sin tidligere ven Brancaccia. Men ægteparret Firth blev genforenet og fortsatte deres forhold, skriver parrets talsmand i en fællesudtalelse til medierne.

- Efterfølgende begyndte Brancaccia en skræmmende bølge af chikane over flere måneder, hvor det meste er dokumenteret. Som en konsekvens af hans stalking, trusler og hans nægtelse af at stoppe chikanen, blev han derfor anmeldt til de italienske myndigheder for stalking. De mange skriverier i denne uge omkring sagen stammer fra et retsdokument fra sagen, der er blevet lækket. Og det tjener ingen interesser for de parter, der er involveret i sagen, står der.

Men Marco Brancaccia er dybt uenig i, hvad der står i udtalelsen.

- Min såkaldte "stalking" bestod af to beskeder via WhatsApp, efter at Livia afsluttede vores forhold i juni 2016 samt en email. Jeg skrev en email til Colin omkring mit forhold til Livia, som jeg i dag fortryder, at jeg sendte. Og hun anmeldte mig til politiet for stalking af frygt for, at jeg ville offentliggøre, hvad hun har afsløret overfor mig omkring sit ægteskab og sit arbejde, fortæller Brancaccia til The Times.

Livia og Colin Firth er nu tilbage som par, og de har sammen sønnerne Luca på 15 år og Matteo på 15 år.

Colin Firth er nok bedst kendt for sine roller i "Brigdet Jones dagbog" og "Love Actually", hvor han forelsker dig i portugesiske Aurélia

Sponsoreret indhold