Hollywood17. november 2015

Bieber rasende efter HIV-afsløring: Få mig væk fra den mand!

Justin Bieber vil intet have med Charlie at gøre. Problemet er, at de begge er gæster i 'Today Show', tirsdag morgen i New York.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/biebersheen.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Justin Bieber er så rystet over Charlie Sheens HIV-afsløring, at han er helt oppe i det røde felt.

Tirsdag morgen skal både Bieber og Charlie Sheen deltage NBCs 'Today Show' direkte fra Rockefeller Center på Manhattans 51. gade i New York City. Biebers deltagelse var egentlig ikke planlagt til denne morgen, men på grund af terrorangrebet i Paris, blev Bieber rykket til tirsdag.

Samme morgen hvor Charlie Sheen vil tale ud om sin HIV-infektion. Det skaber nu et drama af rang. Sheen har angiveligt har haft ubeskyttet sex med flere kvinder - og at han har haft infektionen i 4 år.

Det har har gjort Bieber rasende.

- Justin team har krævet, at hans 'dressing room' er placeret langt fra Sheens. Og de vil være helt sikre på, at det er så langt væk som muligt, siger en kilde til Radaronline.com.

- Justin vil INTET have med ham at gøre, uddyber kilden.

SE og HØR følger sagen tirsdag morgen, når den stjernespækkede udgave af morgenprogrammet sendes - det vil sige sidst på eftermiddagen dansk tid.

Sponsoreret indhold